Kezdőlap / Pénzügy / Hitel / Személyi kölcsönök

Személyi kölcsönök

Manapság rendszeresen kerülünk olyan helyzetbe, amikor pénzre van szükségünk. Nyaralni mennénk, vagy éppen ajándékot vásárolnánk szeretteinknek, azonban nincs hozzá meg a kellő mennyiségű pénzünk? Ilyenkor egy bankhoz fordulunk segítségül, és pénzt veszünk fel. Azonban jól meg kell gondolnunk, hogy melyik banknál veszünk fel személyi kölcsönt, ugyanis rengeteg különbség van a különböző bankok tulajdonságai, kínálatai között. Ezeket fontos áttekintenünk mielőtt egyáltalán pénzt vennénk fel bárhol is. Rengeteg kérdés felmerül ezzel kapcsolatban, mint például mennyi a felvehető maximális összeg? Milyen hosszú a futamidő? Kell e fedezetet nyújtani a kölcsön megvalósításához(ingatlan,értékpapír)? Mennyi a törlesztőrészlet értéke ? Mennyi a kölcsönre felszámolt kamat ? Ezekre a kérdésekre kell megkeresnünk a választ. Amennyiben forintot veszünk fel , a kölcsön folyósítása és törlesztése is forintban történik. A személyi kölcsön maximális összege elérheti akár egy átlagos ember rendszeres havi jövedelmének tízszeresét is(ez az az összes amit felvehet kölcsönként a banktól). A személyi kölcsön futamideje bankonként különbözik, de általában a pénzt felvevő igényeihez igazodik 15 – 80 hónapos futamidővel. A törlesztés naptári napjának meghatározása is sok banknál igénybe vehető. A törlesztőrészlet pedig a futamidőtől függ, annak arányában oszlik meg.
A kölcsönre visszafizetendő kamat is bankonként változó de 6-10% között mozog általában.
Fontos még tudni, hogy a személyi kölcsönök mellé igényelhető például havi díjas törlesztési biztosítás, mely haláleset, balesetből eredő egészségkárosodás, betegségből eredő rokkantság, munkanélküliség, illetve keresőképtelenség esetén segítséget nyújt a kölcsön visszafizetésében.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Gyorshitel

Gyorshitel igénylésére akkor van szükségünk, ha sürgősen pénzhez szeretnénk jutni, ám erre nincs más mód, …

4 hozzászólás

 1. radics Tamás casba

  Jó Hogy van

 2. Perjesi Attila

  Engem is kihúzott már a bajból személyi kölcsön kétszer, de már
  többször nem lesz rá szükségem.
  Találtam olyan lehetőséget,ahol a befektetésemre NAPI 2% kamat jár.
  Már 2000 Ft befektetéssel is elindítható.
  Nekem ez a nyugdíj kiegészítésem.

 3. Kovács János

  Meg ugye lehet spórolni is, így megtakarítással hitelre sem lesz szükség.

 4. Üdv mindenkinek!
  Nora vagyok, jelenleg Egerben élek. Jelenleg két gyerekkel özvegy vagyok, és májusban beragadtam egy pénzügyi helyzetben, és újra kell finanszíroznom és fizetnem a számlámat. Megpróbáltam hiteleket keresni a magán- és a vállalati hitelintézetektől, de soha nem sikerült, és a legtöbb bank visszautasította hitelemet. De ahogy Istennek lenne, az Isten MAN-ján egy kooperatív futamokra vezettem be, egy magánhitelező, aki 80 000 eurónyi kölcsönt adott nekem, és ma egy cég tulajdonosa vagyok, és a gyerekeim jól járnak abban az időben, ha kapcsolatba kell lépnie bármelyik vállalattal, biztosítva a fedezet nélküli kölcsön biztosítását, a nem hitelesítést, a társszerzőt nem mindössze 2% -os kamatlábbal és jobb visszafizetési tervekkel és ütemtervvel. Nem tudja, hogy ezt csinálom, de most nagyon boldog vagyok, és úgy döntöttem, hogy az emberek többet tudnak róla, és azt akarom, hogy Isten többet áldjon meg. Kapcsolatba léphet vele az e-mail címén: dantecooperativehelp@hotmail.com a gyors beszélgetéshez vagy a whatsapp / +35677926593

  Kösz
  Nora.

Leave a Reply