Kezdőlap / Oktatás / Skype nyelvoktatás / Tanulj otthon skype-al!

Tanulj otthon skype-al!

A skype nyelvtanulás új életteret nyújt a nyelvet tanulni vágyóknak, és természetesen a nyelvoktatóknak is. Persze itt nincs tanterem, és nem tudunk szemkontaktot kialakítani a tanárunkkal (bár ez a lehetőség is fennállhat egy videokamerás oktatásnál).
Sok érv szól amellett, hogy otthonunkban tanuljunk, ez a távoktatások közt a legnépszerűbb, és leghatásosabb módja.
Közvetlen beszélhetjük, gyakorolhatjuk a nyelvet, anélkül, hogy kimozduljunk otthonról, leterhelve a gondolatainkat az esetleges utazás kapcsán. A tananyagért sem kell a postára menni, közvetlen megkaphatjuk a saját számítógépünkre. Ez akkor is nagy segítség, ha hirtelen szükségünk lenne egy adott könyvre, de nem áll rendelkezésünkre. Emellett az online oldalakon számos fordító segédpromram közül választhatunk.
Ha változatos, rugalmas munkabeosztása van, akkor ez a lehetőség az ideális. A tanárral való egyeztetés után, a szabadidejében bármikor leülhet tanulni, hiszen kéznél van minden. Akár éjjel is tanulhatunk, ha erre szerződünk.
A tanítás online működik, nem kell hozzá más, mint számítógép, internet, mikrofon és fülhallgató.
Tanártól függően az oktatás történhet tankönyvből, saját készítésű egyedi feladatsorokból, gyakorló feladatlapokból.
Egy adott óra általában 45-60 percből áll, amiből az elsőt sok esetben ingyen kapjuk. Ez jó a leendő tanítványnak, és a tanárnak egyaránt. Így eldönthető, szeretnénk-e, megfelel-e számunkra.
Az online élő hanggal történő oktatásban a fizetett órákon a nyelvgyakorlás, hanglejtés, társalgás folyik.
Ez kiváló oktatási mód, a nyelvvizsgára készülőnek, akár külföldön dolgozó, de nyelvet gyakorlóknak, akár csak egy fajta szinten tartásához a nyelvtudásnak.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Online skype videó nyelvlecke

Elfoglalt üzletember és szeretne nyelvet tanulni, ám erre egyszerűen nem tud időt szakítani? Esetleg kismama, …

Leave a Reply