Kezdőlap / Önismeret / Ezoterika / Tenyérjóslás: a fejvonal

Tenyérjóslás: a fejvonal

Népszerűen észvonalnak is nevezik. Szív és az ész együtt jár, együtt járja útját a tenyéren a két vonal is. A fejvonal a szívvonal alatt fut végig, szinte párhuzamosan. Kiindulása után, a hüvelykujj és a mutatóujj alatt rendszerint átvágja az életvonalat. Talán azért, hogy az élet eredőjének egy kicsit átadjon magából, hiszen az életet ésszel kell élni, az életben gondolkozni kell. Ha a fejvonal egyenes és hosszú. Akkor mélyen gondolkozóra, megfontolt és helyes ítélőképességű emberre vall.
A sorsvonalat is metszi a szívvonal, és azon áthaladva, két irányban folytatja útját. Vagy megmarad párhuzamosan a szívvonallal, vagy lekanyarodik a csukló irányába. Utóbbi leggyakoribb a költőknél, művészembereknél. Rosszat olvasnak ki a jósok az olyan tenyérből, ahol a fejvonal pályája közepén az életvonalba torkollik. Boldogtalanok, szerencsétlenek, csalódottak fejvonala ilyen, és azoké, akik nem hisznek senkiben és semmiben. Ha az életvonal nem találkozik a fejvonallal, akkor bátorságot, harciasságot jelez. Önhitt, elbizakodott embereknél is így van. Gyenge folytonosan elhalványuló fejvonal a gyerekeknél, akik még nem tudnak érett ésszel gondolkodni. De ilyen az olyan embereknél is, akik magányosak, akiknél hiányzik az elhatározás. Ha a fejvonal mély, erős és határozott, akkor éles észt, kitűnő memóriát, fejlett értelmet árul el. Ha a fejvonal a kisujj alatt csaknem beleolvad a szívvonalba, szelíd természetet, szívjóságot, engedékenységet, megbocsátó természetet jelez. Ha a fejvonal kettős, a legnagyobb szerencsét mutatja, örökséget, váratlan meggazdagodást, pénzt.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A szabadkőművességről

Ez a társulat világszerte több millió taggal bír, heterogén, számtalan formában működő mozgalom, önértelmezése szerint …

Hozzászólás