Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Tippek leánybúcsúra

Tippek leánybúcsúra

A régi kor szokásai szerint a leánybúcsút leánysiratónak hívták. Az eredeti leánysiratókat a lányos házban tartották, ahová nemcsak a menyasszony barátai, hanem a női rokonság is ellátogatott, együtt készültek a lakodalomra. Napjainkban a barátnők szerveznek felejthetetlen leánybúcsút a menyasszonynak. Íme néhány jó ötlet, hogy igazán jól sikerüljön.
Ha már annyit buliztunk együtt, hogy nincs kedvünk átmulatni a lagzi előtti éjszakát, szervezzünk meg egy délutáni pikniket. Rendezzünk teadélutánt pezsgővel, eperrel, és süteménnyel. Mi más kellene egy csajos délutánhoz? Ezt egyszerűen meg lehet oldani otthon is, vagy meghívhatjuk őket egy elegáns cukrászdába, ahol előre leegyeztettük már, hogy mit szeretnénk.
Remek ötlet, egy úgynevezett „csináld magad” napot csapni a barátnőkkel. Miért ne készíthetnénk el magunknak az ékszereket, a csokrot, vagy a meghívókat? Nincs is ennek jobb módja, minthogy összehívjuk a barátnőket, és eltöltünk velük egy napot, miközben mindent a saját ízlésünk szerint alkotunk meg, így téve igazán személyessé az esküvői dekorációt.
Ha arra gondolunk, hogy ki ne szeretne egy esküvőn a legjobb formában lenni, nem is juthat más eszünkbe, mint egy wellness parti. Hívjuk meg a legjobb barátnőinket egy wellness szalonba, és pedikűröztessünk, manikűröztessünk, masszíroztassunk, hogy a nagy napot kipihenve várjuk azt, hogy hajnalig táncoljunk.
Ha pedig valamilyen extrém sportot szeretnénk művelni, vagy egy kis plusz adrenalinra vágyunk, menjünk el paintballozni, vagy gokartozni.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Extrém esküvő helyszín- a Baradla – barlang

Mindenki különleges, és emlékezetes esküvőre vágyik, ahol kimondják a boldogságot, jelentő igent, hiszen ez életük …

Hozzászólás