Ara-para

Ha olyan koszorúslányokat választunk, akik nem éppen a legjobban jönnek ki egymással, aggódhatunk amiatt, hogy ne kezdjenek el veszekedni az esküvőn. Néha elég egy gonosz pillantás, és máris kész a baj. Azonban meg kell értetnünk velük azt, hogy ez a nap nem róluk, hanem rólunk szól, hiszen ez az esküvőnk napja. Mondjuk el nekik, hogy milyen rosszul esne, ha a nagy napon ilyen viselkedést kellene végignéznünk. Szembesítsük őket azzal, hogy ha nem tudnak túllépni a személyes konfliktusainkon annak érdekében, hogy az esküvő napja tökéletes legyen, nem lehetnek a koszorúslányaink. Nem kérünk sokat tőlük, csupán néhány mosolyt a kamerába, és azon felül meghagyhatják a két lépés távolságot.
Bár nagyon ritkán fordul elő, és mindenki azért reménykedik, hogy ne vele forduljon elő ilyen helyzet, de bizony megeshet, hogy az egyik koszorúslány lebetegszik, vagy rosszabb esetben lemondja a részvételt a lagzin. Ez minden esetben nagyon kellemetlen, de jobb felkészülni az ilyen helyzetre is. Semmi esetre sem szabad pánikba esnünk. A legbiztosabb, ha már a koszorúslányok kiválasztásakor kijelölünk egy olyan személyt, akire számíthatunk, és kész átvenni bármelyik lány szerepét az esküvő során.
Előfordul, hogy a koszorúslány néha annyira túlbuzgóvá válik, hogy elfeledkezik magáról. Ez akkor lehet, ha az életében pont ez az esküvő az első, ezért még nincs tisztában azzal, hogy mennyire helyezze előtérbe magát. Ha olyan barátnő lesz a kiválasztott koszorúslány, akiről már tudjuk, hogy szeret középpontban lenni, szerepelni, bízzunk rá bátran sok apró feladatot, hogy érezze, fontos résztvevője az esküvő eseményének, és elfoglalja magát a háttérben. A legfontosabbakat azonban a szerény, visszahúzódó, de megbízható lányokra bízzuk. Nem szabad elfelejtenünk, hogy ezen a napon mi vagyunk a középpontban.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Extrém esküvő helyszín- a Baradla – barlang

Mindenki különleges, és emlékezetes esküvőre vágyik, ahol kimondják a boldogságot, jelentő igent, hiszen ez életük …

Hozzászólás