Kezdőlap / Önismeret / Agykontroll / Valósítsd meg az álmaid agykontrollal!

Valósítsd meg az álmaid agykontrollal!

Az agykontrollal nem csak befolyásolhatod a történéseket, de irányíthatod is életedet. Nagyon fontos a vizualitás a gyakorlatok során!
Mindig képzeld el, amit szeretnél, mintha már meg is valósult volna, mintha már az új , kívánt szituációban lennél!
Lásd a környezettben fellelhető a tárgyak, növények, emberek és/vagy állatok gyönyörű színeit, méretét, alakját! Fedezd fel az odaillő illatokat és érezd őket! Tapintsd meg a környezetet alkotó dolgokat és érezd az érdességüket, a simaságukat, a hullámosságukat, a hőmérsékletüket, a puhaságukat vagy esetleg ridegségüket. Halld a környezet hangjait! Pl: madárcsicsergést, kedvenc autó brummogó hangját, a kívánt partner hozzád intézett szép szavait,a számodra kedves zenét hallj meg mindent, ami boldoggá tesz, örömet okoz abban a szituációban!
Ha minden nap többször is az érzékszerveiddel “látod” a megvalósult helyzetet már nagyot léptél előre a magvalósulás irányában! Ahhoz azonban, hogy gyorsabban és biztosabban juss el a célodhoz,érezd is át a helyzetet! Érezd át a vágyott ember közelségét, az állat,a tárgy iránti szeretetedet , érezd át az örömöt, hogy megvalósuilt az álmod!
Ha a fentebb írtakat gyakran előidézed elmédben, akkor azok előbb utóbb meg is valósulnak majd…, mert a képzelet és az elme idézi elő a történéseket és nem a véletlenek!
Tehát: Az elmédben, gondolataidban láss, érezz, szagolj, tapints , szeress, örülj, és ezzel megvalósítod álmaidat!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Relaxáció az agykontrollban

Bizonyára tapasztaltad már, hogy az álom és az ébrenlét határán lenni milyen kellemes és nyugodt …

Hozzászólás