Kezdőlap / Kanári-szigetek / Vigilia Park

Vigilia Park

Tenerife szigetén Puerto Santiagóban sok szép szálloda található. A Vigillia Park egyike ezeknek a szállodáknak. 600 méterre az óceántól egy magaslaton áll. A szálloda több szintes apartman hotel. Minden szoba jól felszerelt és kényelmes. Televízió, mini konyha, ventilátor és minden szobához erkély is tartozik. A folyosók a szálloda belső udvarára néznek ahol egy kis bevásárló sor található. A szálloda egyik különlegessége a tetőn található medencék melyeknek partján pihenőágyak vannak elhelyezve valamint egy kis bár ami az itt nyaralók kényelmét szolgálja . A tetőre lifttel vagy a lépcsőházon keresztül juthatunk fel. A medencék kicsiknek és nagyoknak is kellemes fürdőzést jelentenek. A tetőn található egy mini golf pálya is ahol csodás kilátásban gyönyörködhetünk mikor mini golfozunk. A tetőről festői kilátás nyílik a monumentális sziklákra és a tiszta időben jól látható La Goméra szigetre.
A földszinten is található egy szép medence mely fűtött és itt is kellemesen fürdőzhetünk a nyaralásunk során.
A szállodában található szauna és edzőterem valamint étterem ahol kellemes környezetben fogyasztható el az ebéd vagy vacsora. A közelben található két szupermarket. Ahol kényelmesen bevásárolhatunk. A szállodától nem messze több étterem is található. A kevés sétával megközelíthető óceán parton fekete föveny várja a fürdőzőket.
Rendszeres buszjáratok közlekednek Los Gigantes belvárosába vagy a környék településéire. Aki nem akar buszra várni több autó kölcsönzőből is válogathat, bérelhet gépkocsit amivel bejárhatja, felfedezheti az örök tavasz csodaszép szigetét.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Palmitos park

Gran Canaria szigetén nem messze Maspalomastól található a hegyek között ez a kis idillikus állatkert. …

Leave a Reply