Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Yin Yang gyertya

Yin Yang gyertya

Halak
A korlátoktól mentes lét jelképe a halak. A megvilágosodás („Buddhaság”) állapotában élő élhet csak, mint hal a vízben: akadályok nélkül, mozgásának, útjának semmi nem szabhat gátat. Szapora, erős fajfenntartó ösztöne miatt – főleg párban ábrázolva – a harmónia s az utódteremtő energia jelképe is. Kínában gyakori nászajándék a mozgó origamihal.
Pillangó
A hernyó begubózik és a mozdulatlan bábból kel ki a teljes szépségében pompázó pillangó. E csodálatos természeti lény éppen ezért az átalakulás és az újjászületés, a kínaiaknál pedig a halhatatlanság szimbóluma is egyben. A színes pillangó pár a boldog házasságot testesíti meg. (A fehér lepke a holtak lelkét példázza.) A boldog házasság szimbólumaként használjuk.
Yin Yang gyertya
Ötletes, tetszetős szerelmi „praktika”, amelyet a párkapcsolat erősítésére is lehet használni. A legapróbb részlet is sokat számít, így csak ajánlani tudom, hogy e gyertya kiválasztásakor ne csupán az első ránézésre szemünkbe ötlő színkombinációt részesítsük előnyben, hanem az öt Őselemhez kapcsolódó személyes Gua számunk alapján válasszunk ki a leginkább hozzánk és szerelmünkhöz illőt.
A gyertya, úgy hiszem, minden szempontból virágkorát éli, s nem véletlenül. Kellemes, meghitt hangulatot teremt akár egy hűvös téli estéli, akár egy vidám, langyos nyári naplementén a kertben. Ma már szinte csak a képzeletünk szabhat határt annak, hogy milyen formájú, színű és méretű gyertyát vásárolunk. Dísze is lehet a lakásnak, főleg ha ügyesen, frissen szerzett Feng Shui ismereteinket felhasználva választjuk ki a megfelelő darabot. A gyertya észrevétlenül lett, nem csupán a hétköznapok, hanem az ünnepek főszereplője is. Egy-egy, esküvői szertartás csaknem elképzelhetetlen a csábító kis lángnyelvek nélkül. Ma már az sem ritkaság, hogy a szertartáshoz a Feng Shui alapján választják ki a megfelelő színkombinációt.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Leave a Reply