Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Zsírégetést segítő szerek

Zsírégetést segítő szerek

Bármilyen diétába fogunk, az önmagában sosem elég. A jó diéta összhangban van velünk, és vitaminokkal lát el, illetve ásványi anyagokkal. Vannak étrend-kiegészítő készítmények, ami segít a fogyásban, hatékonyabbá válik ez által diétánk.

Ilyen például az CLA kapszula (konjugált linolénsav), ami meglepő módon egy zsírsav, konkrétan az omega 6 zsírsav linolénsavja. Téves gondolat, hogy fogyni zsírmentes diétával kell, mert vannak esszenciális zsírsavak, ami az emésztést segíti elő, és a zsírtartalékot képző zsírsavak, amit kerülni kell. A CLA izomnövelő, és az izom energiaszükséglete állandó és folyamatos. Minél nagyobb izomtömeg van rajtunk, annál több kalóriára van szükség az izmok energiafedezéséhez. Rendszeres testmozgással a CLA kapszula erőteljes zsírégetést indít be, az izomnövelés mellett.

Az L-karnitin kapszula az energiaelosztást segíti, erőteljes zsírsejtégető. Egy természetes aminosav származék, ami a testünkben is képződik, és az energiáért felelős. Megköti a zsírsavakat, majd ezeket elszállítja a meglelő sejt energiaraktárába, ahol energiává alakul. Az izmok fő energia ellátása is innen származik. Kevesen tudják, hogy az L-karnitin hiánya növeli a tápanyagigényt, az anyagcsere során létrejött savakat elraktározza a zsírszövetekbe.
Az L-karnitin elsősorban megakadályozza a zsírok elraktározását, energiával látja el szervezetünket, így teljesítőképességünk jobbá válik, és a sovány izomzat elérését segíti.

A Króm hiánya elhízáshoz, cukorbetegséghez, magas koleszterinszinthez, és akár szívbetegséghez, fizikai és mentális kimerültséghez is vezethet. A króm segíti a vércukorszint egyensúlyát, a cukorbetegeknél csökkenti az inzulinigényt. Javítja a szervezet oxigénellátását, az anyagcserénkre is jótékonyan hat, valamit öregedés gátló szerepe is van. A szív és érrendszeri betegségeknél megelőző szerepet tölt be. Fokozza az izmok működését, a zsírok távozását a szervezetből, kiváló szálkásító.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás