Kezdőlap / Egészség és fitness / Férfi problémák / A barlangos testbe juttatott injekció

A barlangos testbe juttatott injekció

Ez az utolsó ajánlott kezelési mód. Ezek az injekciók nagyon hatékonynak tűnhetnek egy ilyen egyszerű működészavar esetében, amit azonban sokkal szelídebben is lehet kezelni. Sok szexológus el is utasítja alkalmazásukat. Mindenféleképpen csak akkor kell hozzájuk folyamodni, amikor az előzőleg felsorolt kezelési módok sorra kudarcot vallottak. Valójában ezek semmilyen módon nem befolyásolják a magömlés korai voltát. Ellenben céljuk az, hogy meggyőzzék azt, aki ebben a zavarban szenved, hogy erekciója ki fog tartani addig, míg partnernője is eljut az orgazmusig. Az eljárás tehát nem lesz eredményes, ha a normális reflexek visszanyerésére tett erőfeszítésekkel társul. Előfordulhat, hogy az első injekció beadása után a kezelés a kézi ingerlésre korlátozódik, Masters módszere szerint.
A második kezelés alatt csak a makk behatolása megengedett, ezalatt az asszony van fölül. Ezt a pózt „Andromakhé”-helyzetnek nevezik, de hogy miért. annak csak az orvostudomány régi görög mesterei lehetnének a megmondhatói.
A harmadik kezelés alatt az asszony nagyon lassan teljesen bevezeti a hímvesszőt, miután minden apró mozdulat után megáll.
A következő alkalommal már a mozgás is megengedett, előbb háton fekve, majd oldalfekvésben. Ezután a férfi kerülhet felülre, ha a pár úgy kívánja, csakhogy így nehezebb fenntartani a szabályozást. Gilbert Tordjman ide kapcsolja a hipnózis jótékony hatását is, mely hozzásegít ahhoz, hogy eltűnjenek a férfi kóros beidegződései.
A nagyszámú létező módszer ellenére nehéz megítélnie a hozzá nem értő embernek, hogy a korai magömlés orvosi kezelési módozatai közül melyik hatásos és melyik nem az. Egyes szakemberek kitűnő eredményekről számolnak be. míg mások kitartanak a gyakori kiábrándulás mellett. A valóság valahol a félúton lehet. Tudni kell azonban, hogy a nagyon neves szakemberek fogadják többnyire a nehéz eseteket, melyek semmi javulást nem mutatnak, csak rontják a statisztikájukat.
Belefáradva a sorozatos kudarcokba. ezek a szakemberek odáig jutnak, hogy nyilvánosan beismerik tehetetlenségüket bizonyos korai magömléses esetekkel szemben, eltúlozva a makacs esetek arányát. Akárhogy is van, jelentős fejlődés következett be e téren: az ebben az igen kellemetlen, de mégis olyan természetes működészavarban szenvedö férfiak gyógyulási aránya jóval nagyobb.
Jóllehet hozzá kell tenni, hogy a szexuális élet megváltozása és felszabadulása – vagyis a bún vádja alól már a serdülökortól felmentett szexuális kapcsolatok révén – magával hozza azt is, hogy egyre ritkább iesz a korai magomlés, vagy kevésbé lesz súiyos. Egyes újabb statisztikák erre engednek következtetni.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A férfiak kopaszodása

A férfiak zöme tapasztalja fájóan, hogy először a homlokuk magassága nő meg. Többen kétségbeesetten fedezik …

Hozzászólás