Kezdőlap / Egészség és fitness / Férfi problémák / A fájdalmas magömlés kezelése

A fájdalmas magömlés kezelése

Hogyan gyógyíthatjuk ezt a fájdalmat?
A megválasztott kezelési mód függ a feltárt okoktól. Minden gyulladást antibiotikummal és gyulladásgátlóval kezelünk, melyek általában kielégítő eredményt hoznak. Amikor a mellékhere gyulladást időben felfedezik és kezelik, akkor a gyógyulás maradványtünet nélkül megy végbe. Fontos tehát gyorsan orvoshoz fordulni, mert a kezelés késleltetése a mellékvese és az ondóvezeték fibrózisához és tönkremenéséhez vezethet, ami szintén fájdalommal jár. A prosztatagyulladás gyógyítása hosszú türelmet, ismételt kezeléseket igényel, és nem mindig túl könnyű. A mechanikus okokat az ondóvezeték áteresztőképességének visszaállításával kellene gyógyítani a lehetséges fertőzés után. Hogy biztosak legyünk a fájdalomcsökkentés hatásosságában, jobb lenne a mellékherét eltávolítani. Erre a beavatkozásra azonban csak nagyon ritkán kerülhet sor. A mellékherére csak akkor nincs szüksége, ha már nem akar több gyermeket. Minden a fájdalom intenzitásától függ, vagy attól, ahogy ön ezt a fájdalmat elviseli. A folyamatos kapcsolattartás az urológussal jótékony hatású lehet önre nézve.
Ami a lelki okokat illeti, azok kezelését szakembernek kell átvennie.
A fájdalom visszaváltoztatható örömmé, ámde azt nem tudjuk előre, milyen úton és meddig tart.
Nem nemi szervi eredetű fájdalom
Mindamellett a magömlés közben jelentkező fájdalom váratlanul a nemi szervektől távol is felbukkanhat. A férfi panaszkodhat mellkasi fájdalomról, melyhez anginás görcs is társulhat. Fejfájásról, melynek a magas vérnyomáshoz lehet több-kevesebb köze, és gerincfájdalomról, melyet porckorongsérv válthat ki.
Fontos, hogy amint észreveszi a tüneteket, amelyeket a magömlés során észlel, azonnal határolja be a fájdalom pontos helyét, nehogy az orvos figyelme az ön hibás válaszai miatt a tökéletesen működő nemi szerveire terelődjön.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A férfiak kopaszodása

A férfiak zöme tapasztalja fájóan, hogy először a homlokuk magassága nő meg. Többen kétségbeesetten fedezik …

Hozzászólás