Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / A jó fogyás összetevői

A jó fogyás összetevői

Bizonyára hallotta már a következő megjegyzéseket: „Nincsenek rossz gyerekek, csak rossz szülők”; „Nincsenek agresszív kutyák, csak rossz gazdák.” Nehéz megállni, hogy hozzá ne tegyem: „Mindenki le tud fogyni, csak egy jó étkezési terv kell hozzá.” Természetesen ezek a kijelentések egyedi esetekben félrevezetőnek bizonyulhatnak,
de mindegyiknek van némi igazságtartalma. Pontosan ezért állítottuk össze a zsírégető ételeken
alapuló súlycsökkentő programot.

A program sikerének titka:

  • Egészséges étkezési terv,
  • Gyors, biztonságos fogyás,
  • Könnyen beszerezhető, telítettség-érzetet okozó ételek,
  • Egyszerű, könnyen adaptálható menü minták, nincs kalóriaszámolgatás,
  • Útmutató az élethosszig tartó egészséges táplálkozáshoz.

A szénhidrát, a zsír, a fehérje, a rostok, a vitaminok, az ásványi anyagok és a nyomelemek elengedhetetlenül fontosak az egészség fenntartásában. Az ilyen tápanyagokat tartalmazó mindennapi étrend felgyorsítja a szervezet zsírégető folyamatait. Ezek képezik a kéthetes gyors zsírégető program alapját, amely azonban a fenti tápanyagoknak csupán feltételekhez kötött fogyasztását engedélyezi.
Az étkezési terv alapját a korlátlanul fogyasztható friss zöldségek adják.
A barna rizs, a gyümölcslé, a tej és a tejtermékek, a hús és a szárnyasok biztosítják a szénhidrát, a fehérje és némi zsír utánpótlását a hét során. A második hét gyakorlatilag az első hét ismétlése. A kéthetes gyors zsírégető program tápanyagok tekintetében a teljes tizennégy napos ciklus során fenntartható.
A gyors zsírégető programot követő két hét alatt stabilizáló tervet kell követni. Ennek segítségével a test hozzászokik új súlyához, ön pedig szélesebb élelmiszer választékból szemezgethet.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás