Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / A legjobb diéta tippek férfiaknak

A legjobb diéta tippek férfiaknak

A férfiak gyakran kíváncsiak, hogyan kellene alkalmazni a fogyókúra tippeket saját életmódjukban. A legtöbb diéta nőknek szól, és ezek a módszerek nem mindig érvényesek a férfiakra. A legfontosabb eleme annak, hogy jobb formába kerüljön és lefogyjon egy teljes életmódváltozás, amely magában foglalja a táplálkozást és a testmozgást is.

A mértékletesség a kulcs

Túl sok férfi fog új diétába, majd gyorsan abba is hagyja egy-két hét után. A probléma általában abban gyökerezik, hogy igyekeztek elhagyni az összes kedvenc ételüket az étrendjükből. Ahelyett, hogy kihagyna mindent, amit enni szeret, inkább tartson mértékletességet azok fogyasztásában. A diétát nem teszi tönkre azáltal, hogy megeszik egy szelet pizzát, lényeg, hogy ezt hetente csak egyszer, vagy kétszer tegye. A gombóc fagylalt se öli meg a fogyókúra programot, de csak egy kanállal egyen egy doboz helyett. Ha csökkenti mind az adagokat, mind a gyakoriságot, akkor azokat az ételeket eheti, amit a legjobban szeret.

Igyon mindig vizet

A víz az egyik legjobb diéta tipp a férfiak számára. Váltsa ki az összes kólát, és üdítőt vízzel. A víz nem csak hatékonyabban oltja a szomjat, hanem teljesen kalóriamentes is. A több folyadékbevitel segít a tápanyagokat hatékonyabban feldolgozni, mert fokozza az anyagcserét. Van más gyors mód is a változtatásra. Igyon kevesebb sört, és próbáljon meg a könnyebb fajtákból választani.

Soha ne éhezzen

Az igazság az, hogy nem kell éheztetni magát annak érdekében, hogy diéta hatékony legyen. Bontsa az evést több kisebb étkezésre a nap folyamán, mert ekkor ugyanazon a kalória-bevitel mellett sokkal jobb felhasználást érhet el. A testmozgás elengedhetetlen eleme a fogyókúrának. Egy alapszabály, hogy aznap éppen nem edz, akkor csökkentse a kalória bevitelt 10-20 százalékkal a normál adagjához képest. A többi napon persze szükség van a megfelelő bevitelre.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás