Kezdőlap / Plasztika / A mi plasztikai kalandunk

A mi plasztikai kalandunk

A mi plasztikai kalandunk

Párommal több, mint 10 éve vagyunk házasok és két gyönyörű gyermeket nevelünk. Feleségem rendkívül jó genetikai örökséggel rendelkezik, mivel a két terhesség egyáltalán nem látszik meg az alakján és mindkét szülés után egy hónappal vissza tudta nyerni az alakját.
Kivéve a kebleit. A gyerkőcök ugyanis a fiatalkori melleket bizony a szoptatás ideje alatt finoman szólva is elhasználták, és azok nem tudták visszanyerni korábbi önmagukat.
Hosszú ideig történő gyötrődést jelentett ez számára, mivel a női mivoltában érezte magát kevesebbnek, nem szeretet szűk ruhákban, bikiniben mutatkozni, idegesebb lett, ami a kapcsolatunkra is rossz hatást gyakorolt.
Több évnyi kínlódás után, amit sajnos nem lehet másképpen aposztrofálni, jutottunk el oda, hogy megoldást keressünk erre a dologra.
Ismerősi körben bukkant fel egy hölgy, aki korábban megcsináltatta a melleit, és ő ajánlott egy kedves arab származású, de rendkívül képzett orvost, aki jól és relatíve olcsón dolgozik.
Az orvoshoz kicsit idegesen mentünk, hiszen nem tudhattuk mi következik, vagy miképpen történik ez az egész procedúra.
Az orvos mintha érezte volna ezt, nagyon kedves megértő és barátságos volt, és részletesen elmagyarázta a műtétet, a veszélyeit, mikéntjeit hogyanjait.
Sok időt fordított a megfelelő méret és forma kiválasztására és nagyon örült, hogy a lehető legtermészetesebb hatású eredményt szeretnénk elérni, nem pedig a túl kerek, túl formás és ezáltal egyértelműen mű hatású kebleket.
A doktor úr ajánlott egy céget, amely kifejezetten ilyen műtétekhez ad hiteleket és mindezek tudatában belevágtunk.
A műtét napján páron rendkívül ideges volt, de az adminisztráció után mikor elfoglalta a szobát felgyorsultak az események és ideje sem jutott idegeskedni, mivel az altatást követően gyorsan bent volt a műtőben. A beavatkozás pontosan egy órányi volt.
Az egész művelet legnehezebb időszaka a műtét utáni 2-3 nap volt, amikor is az implantátumok elfoglalták a helyüket és feszítették a környező szöveteket. Ebben a néhány napban a párom többször úgy gondolta hogy nem éri meg a fájdalom az eredményt, de amikor az orvos először levette a kötéseket a varratszedéshez és mellei már akkor olyan formásak, feszesek voltak mint soha addigi életében, bizony elsírta magát.
Attól kezdve nem volt kérdés a fájdalom csak az eredmény számított.
A műtét így a hitellehetőséggel sem volt drága hiszen 600.000 ft olt a két mell, viszont néhány héttel a műtét után tapasztalhattam, hogy ennek a többszöröse is megérte volna, mivel párom kivirult a hangulata visszaváltozott. Újra önmagára büszke, vidám kedves ember lett, aki merte vállalni önmagát, a szó szoros értelmében mintha újjászületett volna.
AZ eredmény pedig így több év távlatából leírhatatlan. Valódi igazinak látszó, nem túl nagy és minden funkciójában tökéletesen működő, sőt megnövekedett érzékenységgel bíró keblekké varázsolódtak át.
Mindenkinek ajánlani tudom, aki hasonló gondokkal küszködik, mint amivel mi küszködtünk, de nagyon fontos, hogy mindig alaposan faggassuk ki az orvost és alaposan gondoljuk át, hiszen kockázata is van valamennyi, és bizony fájdalommal is jár, de tény hogy az eredmény mindezt megéri.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ránctalanítás szike nélkül

Thermage. Ez a szó takarja azt a technológiát, ami forradalmasítást jelent a ráncok eltüntetésében, illetve …

Leave a Reply