Kezdőlap / Meditáció / A sztárok meditációjának titka

A sztárok meditációjának titka

Mi a közös Richard Gereben, Madonnában, Danny Gloverben és Halle Berryben? Mindannyian esküsznek a meditáció öngyógyító erejére. Saját bevallásuk szerint ez segít lassítani az öregedést,illetve gyorsabban tudják segítségével leküzdeni a lelki vagy testi bajokat. Ha ez még nem győzött meg, elég egy pillantást vetni a hírességekre, hogy tudjuk, tényleg működik.
Ha a neten rákeresünk, hogy Jessica Alba hogyan szült, azt láthatjuk, hogy ellentétben sok más nővel, ő hangtalanul hozta világra gyermekét. A válasz a meditációban van. Általa képes volt mind a testét, mind az érzelmeit kontrollálni.
Mint alternatív gyógyászati megoldás, a meditáció régóta ismert. Sokan már azelőtt is gyakorolták, hogy híressé váltak volna. A meditációt keletről vette át a nyugati kultúra, s sikere azóta is töretlen.
A théta gyógyítást gyakorlók csak a meditáció segítségével képesek az öngyógyításra. Mások a modern nyugati gyógyászat kiegészítéseként használják. Tanulmányok kimutatták, hogy meditáció közben az agyhullámok alfa vagy théta állapotba kerülnek, mely állapotok erősítik az immunrendszert.
A théta gyógyítás nem az egyetlen módja a meditációnak. Számos jóval könnyebb meditációs gyakorlat is létezik, főleg kezdők számára. A nyugati világban a Reiki nagy népszerűségnek örvend, csakúgy, mint az Isteni Energia Meditáció.
A théta gyógyítás az agynak azt az állapotát használja ki, amely félúton van az alvó és az éber állapot között. A théta feletti kontroll megszerzéséhez meg kell próbálni egyre hosszabb ideig fenntartani a théta állapotot. Minél hosszabb ideig vagyunk képesek théta állapotban maradni, annál nagyobb mértékű öngyógyításra vagyunk képesek. A metódus tökéletesítése hónapokig is eltarthat, de a végén busásan megtérül a ráfordított energia.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A meditáció nem imádság

A meditáló elme csöndes. Ez nem olyan csend, amilyet a gondolkodás elképzel; nem a békés …

Leave a Reply