Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / A TTD fotózás fotósok szemszögéből

A TTD fotózás fotósok szemszögéből

Ahogy egyre jobban terjed ez az új fotózási stílus, úgy kezd egyre több fotós is foglalkozni ezzel az irányzattal, nézzük meg most azt, hogy az ő szemszögükből mit is jelent a Trash The Dress fotózás.
Röviden és tömören egy esküvőfotózási stílus, amely egészen más szempontból ábrázolja a fiatal házasokat. De mi is van emögött? Hogy mit is jelent maguknak a kép készítőnek ez az újfajta módszer, mennyire szívesen foglalkoznak vele, mit gondolnak róla.
Talán a fotósok többsége először azt gondolta erről az új irányzatról, hogy egész vicces, jópofa, és talán nem is tulajdonítottak akkora szerepet neki. Aztán ahogyan egyre jobban terjedt a házasulandók körében, egyre inkább elkezdtek foglakozni vele, próbálgatni mit is lehet ebből kihozni. Vannak fotósok, akik a TTD-t egyfajta önkifejezésként értékelik, ahol nem könnyű egyensúlyt, összhangot teremteni aközött, hogy a képek eléggé eredetiek legyenek, és jó ízlésről tanúskodjanak.
Emellett vannak azok a fotósok, akik egyenesen odavannak a TTD fotózásért, lelkesek, ők maguk javasolják ezt ügyfeleiknek, egy újfajta lehetőségként, kihívásként élik meg, ahol a képkészítésnek nem nagyon van határa, nem kell vigyázni a ruhákra, óvatoskodni, nem szorít az idő, minden elképzelést ki lehet próbálni.
És ugyanúgy, ahogy a menyasszonyoknak, vőlegényeknek is megvan a kedvenc TTD stílusuk úgy a fotósoknak is (koszolós, vagy az elegánsabb, természetes környezetben készült, morbid – bár ezt kevesen kedvelik), de azt egyöntetűen megfogalmazták, hogy idehaza ez a stílus még fejlődésre szorul, de örömmel állnak elébe minden felkérésnek.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A jó esküvői kép kulcsa…?

Az esküvői fotózásra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre, ami megtörtént. …

Hozzászólás