Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / Akár amatőröknek is…..

Akár amatőröknek is…..

A nagy napot mindenki meg akarja örökíteni a lehető legtöbb módon! Kamerával…fotókkal….sok-sok emléket elraktározunk magunkban. De mégis azok a legszebb pillanatok, amelyekről kép is készül mindig ott lesznek előttünk. Soha nem fogjuk elfelejteni őket!

A legtöbben profi fotóst fogadnak, de a mai anyagias, pénztelen világban aki spórolni akar, az megteheti egy jól felkészült amatőr fotóssal is. A legtöbbek félnének ettől, de a mostani jól felszerelt kompakt vagy kicsit komolyabb gépekkel már nagyon szép képeket készíthetünk, készíttethetünk.
A megfelelő helyet kell kiválasztanunk és a legelőnyösebb beállításokat. Ezeket könnyen eltanulhatjuk a “nagyoktól”. Egy fotós oldalt kell keresnünk csak, megnézni a képeit és ellesni a beállításokat, aztán már minden egyszerűen fog működni.
A lakodalomban és a házasságkötőben, vagy a templomban úgyis olyan képeket készíthetünk csak amilyeneket az adott helyzetben lehet….lefotózunk minden fontos pillanatot, momentumot, a násznépet, a zenekart, az ifjú párt és ennyi.
Nem nagy ördöngösség, csak merni kell belevágni!

De ha mégis biztosra akarunk menni, akkor ne egy, hanem kettő esetleg három amatőr fotóst is felfogadhatunk, akik szívességből, vagy mert kapnak enni-inni, elvállalják ezt a nemes feladatot….így mi is spórolunk több ezreket és a fotók is elkészülnek.
Utána már csak cd-re kell írni azokat amelyeket elő akarunk hívatni papírkép formájában is.
Merjünk bátrak lenni és bízzunk az amatőrökben is ! Nem lesz rossz a végeredmény!

Ezt mindenképpen olvasd el!

A jó esküvői kép kulcsa…?

Az esküvői fotózásra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre, ami megtörtént. …

1 hozzászólás

 1. És sajnos ez is lesz a tendencia hogy az esküvőkön az ingyen ért dolgozó fotósok dolgoznak.
  ÉS az ifjú pár meg nagy kanállal eszi a habos tortát a drága ruhába meg a drága helyen …
  Majd később jön rá a pár hogy a látszólag felkészült amatőr az nem volt a helyzet magaslatán és az esküvőről borzalmas képek készültek. És így nem maradt a gyönyörű pillanatról semmi..

  ÍGY FOG KIHALNI EGY SZÉP SZAKMA !!! Ami hozzáteszem tőlünk nyugatra gyönyörűen működik.

  Ne bízzátok az esküvő fotózását “UBORKÁRA ” Mert a tortátokat sem a WC s néni dobja össze…

  ÜDV mindenkinek

Hozzászólás