Amatőr Művészek

Szerencsére kezd divatba jönni az amatőr költészet.
Egyre több ember enged az ihletés csábításának, és osztja meg műveit a nagyvilággal.
A versírás összetett dolog.
Mindamellett, hogy egy nagyon kreatív önkifejezési mód, szabad teret, és lehetőséget ad az önjelölt „művésznek” arra, hogy az őt, vagy a művét ért kritikáknak köszönhetően tovább csiszolja tudását.
A tévhitekkel ellentétben nem kell semmilyen komolyabb előképzettség, csupán szépérzék, és lexikai tudás.
Nevezhetnénk kreatív hobbinak is, de annál azért többről van szó.
Kiteljesedhet kreatív valónk, és a hasonló értékekkel, valamint érdeklődési körrel rendelkező társaink által egy új, hasznos, és értékes közösség tagjává válhatunk.
Meglephetjük Kedvesünket, szeretteinket egy személyre szóló, meghitt költeménnyel, vagy saját idézetet írhatunk ballagási, esküvői, vagy épp diplomaosztó meghívónkra.
Egy-egy családi ünnep alkalmával egyedibbé tehetjük ajándékunkat egy kedves kísérő verssel, rengeteg „felhasználási” lehetőség adódik.
Mindamellett, hogy szép, és kedves időtöltés, hasznos is.
Hiszen verset írni, JÓ verset írni csak akkor lehet, ha tisztában vagyunk az adott nyelv nyelvtanával, és tudjuk is azt alkalmazni.
Különböző internetes oldalak ingyenes megjelenést biztosítanak az írói vénával megáldott emberek számára, így pontos képet kaphatunk arról, hogy más, szintén irodalom kedvelő emberek mit gondolnak egy-egy művünkről.
Ne habozzunk, próbáljuk ki magunkat, és adjunk egy esélyt Önmagunknak arra, hogy megmutassuk a világnak, mi rejlik bennünk legbelül!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Jerome David Salinger

Jerome David Salinger 1919. január elsején született New Yorkban, majd 2010. január 27-én hunyt el …

Leave a Reply