Kezdőlap / Oktatás / Nyelvoktatás / Angol nyelvoktatás online

Angol nyelvoktatás online

Az angol nyelv világnyelv, két országnagyhatalom, Anglia és az Amerikai Egyesült Államok területén elterjedt. De az angol nyelv tudása elengedhetetlen, és alapvető mai világunkban. Ha például japánba, utazunk, és nem beszéljük a nyelvet, akkor próbálkozzunk angolul. Számíthatunk rá, hogy közlendőnket megértik, és jól elboldogulunk ezen a nyelven az idegen világban. Az angol nem csupán népek, nemzetek nyelve, hanem világnyelv, és ezért tanácsos megtanulni.

A Skype egy csevegő program, ahol chatelhetünk, vagy hívhatjuk egymást. És ingyen, korlátlan ideig, a skype csevegőprogram keretein belül. Ha mégis szükségünk lenne hirtelen telefonálni, vagy sms-t írni, erre is lehetőséget ad a skype, olcsó percdíjaival. Különböző csomagjai révén bárki választhat számára megfelelő díjszabású csomagot.
Megtanulhatunk angolul saját örömünkre, vagy hogy megértsük más nemzetek lakóit, esetleg munkánk révén szükség van rá. Munkánk történhet külföldön is, ahol rádöbbenünk, mennyire nem elég odakint angolnyelvtudásunk, de remek munkát kaptunk, és szeretnénk megtartani, mindemellett fejleszteni, gyarapítani a nyelvi szinten. Hazautazni, és beiratkozni egy kurzusra lehetetlen számunkra, mégis szükség van magyarul beszélő tanárra. Persze, külföldön is találhatunk magyar-angol tanárt, de sok esetben, a tanár ugyanabban az időbeosztásban dolgozik, ahogy mi. Ilyenkor nagyon hasznos tud lenni egy online nyelvtanfolyam, ahol az időpontot mi választhatjuk meg, természetesen az oktatóval egyeztetve. És ami még nagyon fontos, hogy magyar oktatót találhatunk, nincs megkötve kezünk, hiszen a skype-ot a világ minden részén használják. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy milyen plusz lehetőséget kínál még egy online nyelvoktatás. Képek, videók, zenei hanganyagok segíthetik tanulásunk, megfelelő egyedi programokkal, közös tesztlapot, vagy munkalapot használva tanulhatunk

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan tanuljunk nyelvet?

Nyelvet elsajátítani nem könnyű, de nem lehetetlen. Több olyan módszer létezik, amivel könnyen és hatásosan …

Leave a Reply