Kezdőlap / Önismeret / Szellemiség / Asztrológia és Személyiség

Asztrológia és Személyiség

Minden ember különbözik, mégis megfigyelhetőek hasonlatosságok, olyan minták, amelyek ismétlődnek emberekben. Azonban ezeket a mintákat csak akkor lehet megismerni vagy felismerni, hogyha elég alaposan megismerjük önmagunkat.
Minden embernek eljön az életében az a pillanat, amikor elkezd önmagáról mélyebben gondolkodni, esetleges összefüggéseket keresve. Amikor próbálja értelmezni tetteinek indítékait. Elkezd kételkedni, ezért válaszokat keres, amiket legkönnyebben az asztrológia adhat meg. Olyan ember nem létezik, aki sosem olvasott még „horoszkópot”, ha másért nem is, hát azért, hogy megcáfolhassa az írottakat. Minden emberben ott a kétség, hogy mi van akkor, hogyha mégis lehet valami igazság benne? A csillagok rettenetes távolságokban találhatók tőlünk, mégis stabilnak mutatkoznak annyira, hogy bizonyos alakzatokat felvéve valóban hatást gyakoroljanak ránk. Az asztrológia ugyanis olyan tudomány, melyben a csillagokat is egy hatalmas rend igazgatja, vagyis nem azok hatnak a földi életre. Ebben a rendben hozható összefüggésbe az energiák mozgása a földi jelenségekkel, így az emberrel is. A rend pedig azt jelenti, hogy ismétlődik újra, és újra, szabályosan, kiszámítható mozgással.
Ezért lehetséges, hogy születésünk pillanatában a bolygóállásokból megfigyelések alapján következtetéseket lehet levonni. Megállapíthatók belőle a hajlamok, és megismerhetjük jobban önmagunkat. Nem a jövőt mutatja meg az asztrológia, a csillagok, hanem a jelent, és a lehetőségeket a jövőre nézve, hiszen nincsenek véletlenek. A jövőnket mi teremtjük meg a magunk számára, és ha tisztában vagyunk jellemünkkel, testi, lelki, és szellemi adottságainkkal, akkor a sorsunk is mind egyre jobban kirajzolódik előttünk.
Ez pedig hasznos számunkra, mert így hiányosságainkkal is tisztában lehetünk, és könnyebben teremthetjük meg magunk számára azt, amire vágyunk. A jövőnket.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hipnózisról általában

A legtöbb ember még ma is a homályban kétes praktikákat folytató gyanús alaknak képzelni a …

Leave a Reply