Az inga

A radiesztézia röviden a földsugárzás érzékelésének tudománya. Manapság leginkább környezetünk védelmében, egészségünk megőrzésének érdekében bukkan fel újra és újra ez a különös vizsgálati módszer és eljárás.
Egyik legfontosabb eszköze az inga, egy univerzális “mérőműszer”, mely különböző formában készíthető el, és használható a mindennapi élet számos területén. Az ingával észlelhetők a környezetünkben lévő káros sugárzások, megállapítható általa a terhesség, illetve a születendő csecsemő neme, valamint felderíthető vele számtalan élő szervezet változása és nem megfelelő működése. Az inga segíthet a vízerek, különböző vezetékek felkutatásában, és nem utolsó sorban választ ad a részünkről feltett ige-nem feleletet igénylő egyszerű kérdésre. Meghatározható vele az a hely egy térképen, ahol érdemes földalatti kutatásokat végezni a remélt “kincsek” érdekében, ezenkívül ellenőrizhetők az elektromos eszközök hibás részei. Az inga alkalmas a kertészetekben is, megállapítható, hova célszerű ültetni a fákat, növényeket a leghatékonyabb termés céljából.
Anyaga rendkívül szerteágazó lehet: az acéltól kezdve az alumíniumon és rézen át egészen a különféle nemesfémekig bármi használható. Vagyis az inga anyaga nem befolyásolja a megfelelő eredményt, legfeljebb a gyorsaságában mutat némi eltérést, mely tudás tapasztalati úton szerezhető be. A legfontosabb, hogy az eszköz saját magától lengjen, és ne az emberi kéz vagy a levegővétel keltsen hamis hullámokat.
Az inga nagyjából 20-30 cm hosszú, vékony cérnaszálon, vagy könnyű láncon függő 10-50 gramm súlyú tárgy (üveggolyó, fadarab, építkezési függőón, dísztárgy) lehet. Mindenképp ellazult állapot szükséges a biztos használatához.
Íme egy igazán egyszerű példa: az ingát egészen parányit kilendítjük valamely irányba, majd felteszünk neki egy eldöntendő kérdést, melyre a műszer hamar „válaszolni” fog lassú, körkörös mozgással. Ha jobbra forog az inga, úgy a válasz igen, ha balra, úgy a válasz nemleges. Ezeket az irányokat minden személynek saját magának kell kitapasztalnia. Az inga ekkor felveszi az alatta lévő tárgy sugárzását, és kileng.
A gondolatok befolyásolják a mozgását, nem spiritiszta mágiáról van szó. Maga az ember az érzékelő, az inga csupán az indikátor, működése a radiesztéta alany érzékenységétől függ, ahol az ember az antenna szerepét tölti be, akár a rádió az adó által kisugárzott hullámok vételekor.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ikrek

Az ikrek (latin neve gemini) kettőséget jelent, ami minden iker tulajdonsága. Eleme a levegő, bolygója …

Hozzászólás