Kezdőlap / Sztárdiéták / Béres Alexandra: Súlykontroll

Béres Alexandra: Súlykontroll

Béres Alexandra súlykontroll programja egy átfogó rendszer étkezésről, testmozgásról, pszichológiáról.
A program alapja:
kompenzáció
mozgás
egyedi súlykontroll index
javasolt adagok

Súlykontroll index:
Alapja a glikémiás index (szénhidrátok milyen gyorsan szívódnak fel), energia, szénhidrát és zsírtartalma. Ez alapján számokkal lettek besorolva egytől százig. Egytől harmincig alacsony, harmincegytől hatvanig közepes, hatvan felett pedig magas súlykontroll indexű az élelmiszer. Ez annyit jelent, hogy minél kisebb ez a szám, annál többet lehet enni az adott élelmiszerből.

Javasolt adagok:
Megmutatja mennyi a legfeljebb elfogyasztható adagok.

Kompenzáció:
Ha elcsábulunk, akkor másnap kell változtatni az adagon. Tehát ha egyik nap magas indexű ételeket ettünk, akkor másnap együnk alacsony indexű élelmiszereket.

Mozgás:
Kezdők, haladók számára is vannak különböző programok, amik segítenek a fogyásban.

Szakaszok:
2 fogyókúrás és 1 súlytartó szakasz van

1. Előkészítő szakasz: Lényeges, hogy hány kiló súlyfeleslegről indulunk, minél többről annál több ideig tart ez a szakasz. Szigorú szakasz, csak 30-as indexű élelmiszerek fogyasztása a megengedett.
2. Lassú, tartós fogyás: Heti 0,5-1 kg súlyvesztés a jellemző erre a szakaszra. 2 alacsony indexű étkezés mellett egy közepes indexűt kell beiktatni. Fontos, hogy az adott napra lebontva kell alkalmazni.
3. Súlytartó szakasz: A fogyókúrás étrendből visszatérés a „normális” étkezésre. 2. szakasz szabályai érvényesek, de 3 naponta magas indexű élelmiszer fogyasztását be lehet iktatni.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Így fogynak a magyar celebhölgyek

Tóth Gabi pár évvel ezelőtti önmagához képest jelentős átalakuláson ment át. A fiatal énekesnő saját …

Hozzászólás