Kezdőlap / Sztárdiéták / Az öt faktor diéta – Halle Berry diétája

Az öt faktor diéta – Halle Berry diétája

Halle Berry egy igazán figyelemre méltó filmszínésznő. Mind teljesítményével, mind erős személyiségével képes arra, hogy folyamatosan inspirálja az embereket. Az Oscar-díjas, különleges szépségű nő a gyönyörű arc mellett magáénak tudhatja a sztárvilág egyik legszexisebb testét is, ezt senki sem vitathatja el tőle. Ezért is talán a filmipar egyik legkeresettebb és legfoglalkoztatottabb színésznője is egyben. Nők milliói kíváncsiak arra, hogyan tudja a mozgalmas mindennapok mellett is megtartani mesés alakját.
A Macskanő az egészséges élelmiszerekre esküszik, ezért az ún. 5 faktoros testsúlycsökkentő programot követi. Az említett diéta az egyik legnépszerűbb, nem csak Hollywoodban, hanem szerte a világon. Akik emellett tették le a voksukat, nem csupán a felesleges kilóiktól szabadulhatnak meg, hiszen a diéta betartása egészséges életmódot is eredményez. Változatos étkezési lehetőségeket kínál, s miközben fogynak a kilók, az embernek nem kell sanyargatnia önmagát. Halle jókat eszik, egyedül a zsíros, egészségtelen ételeket igyekszik elkerülni.
Az „öt faktoros program” nem számolgatja a kalóriákat, a szénhidrátokat és egyéb összetevőit az élelmiszereknek és nem igényel hosszan tartó edzés programot sem. Elegendő egy 25 perces edzés hetente, amit akár egy padon egy súlyzóval is elvégezhetünk. A terv legjobb része, hogy napi öt étkezés a megengedett, így a diétázó valóban nem érezheti azt, hogy éhezik, hogy bármiről is le kellene mondania.
Ezzel a programmal az Oscar-díjas színésznő megfelelően elegyíti az egészséges testedzést és a megfelelő táplálkozást. A napjait azzal kezdi, hogy fut egyet a szabadban, illetve délutánonként erősítő gyakorlatokat végez. Az egészséges étkezés és a testedzés kombinációja segít, hogy mindkettőből a legjobbat hozzuk ki, s így hamarosan testünk a Halle-iére kezd hasonlítani. Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy kitartónak és elszántnak kell lenni illetve végérvényesen száműzni kell a zsíros, hizlaló ételeket az étlapunkról.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Így fogynak a magyar celebhölgyek

Tóth Gabi pár évvel ezelőtti önmagához képest jelentős átalakuláson ment át. A fiatal énekesnő saját …

Hozzászólás