Kezdőlap / Divat-szépség / Beszédes árnyalatok

Beszédes árnyalatok

Milyen színű a kedvenc ruhája? Miért ragaszkodik annyira a régi, rókavörös kiskabátjához? Miért érzi magát fekete fehérneműben sokkal szexisebbnek – és miért fordulnak meg ön után a férfiak, ha éppen olyat visel a ruha alatt?
Ezekre most választ kaphatnak!
A színek, amelyek között élünk, amelyeket szívesen hordunk, rendkívül árulkodóak, utalnak rejtett vágyainkra, érzelmeinkre. Hangulatunktól, kedélyállapotunktól függően egy bizonyos szín – vagy bizonyos színek kombinációja – uralkodóvá válhat ruhatárunkban. A különféle árnyalatok hatnak a tudatalattinkra, befolyásolják kedélyünket, érzelmeinket és viselkedésünket. A rajtunk lévő színek belső világunkat fejezik ki.
Színkódunk segít abban, hogy megfejtse a tudatalatti rejtjeles üzeneteit. Ha figyelmesen tanulmányozza, első látásra kiderítheti, hogy főnöke aznap milyen kedélyállapotban van. Jobban megérti majd családtagjait, barátait és munkatársait – de akár arra is fölhasználhatja a színek rejtett hatalmát, hogy ellenállhatatlan vonzerőt gyakoroljon a másik nemre.

Fehér:
1. Öltöny, ruha: A nők fehér ruhában törékenynek, gyengének és szűziesnek akarnak mutatkozni. A férfiak ellenben fehérben hidegnek, szenvtelennek és ellenállhatatlannak szeretnének látszani.
2. Ing, blúz, trikó: Tisztaságot és ártatlanságot sugall. A fehér felsőrészt viselőknek általában kevés ideje jut mások problémáira, mert igyekszenek megküzdeni a saját bajaikkal.
3. Nadrág, szoknya: Akik Ezt a színt viselik, szeretik, ha csodálják vonzerejüket és elszántságukat, de nem engednek másokat túl közel magukhoz, nehogy elhomályosítsák fehér ragyogásukat.
4. Fehérnemű: A nők, akik fehér színű alsóneműt hordanak, kissé régimódiak, általában alkalmazkodóak, időnként erkölcscsőszök. Többnyire hűséges partnerek.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A zsírszövet eltávolítása

Aki már egyszer komolyan harcolt a túlsúlya ellen, az jól tudja, hogy tulajdonképpen egészen elfogadható …

Hozzászólás