Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Budapesti esküvő helyszínek

Budapesti esküvő helyszínek

Az élet egyik legszebb napja az esküvője, mindenki azt szeretné, ha tökéletes lenne minden és gyönyörű. Egyik fő tényező ebbe a helyszín.
Budapesten számtalan hely alkalmas esküvő tartására.

A38 hajó:
Sokak által ismert népszerű szórakozóhely. A hajón található nagy termek, az étterem alkalmas egy esküvő rendezésére.

Absolut Team- Szépvölgyi Konferenciaterem
A Szépvölgyi irodaparkban található. Nem kell kimenni a város szélére, hogy zöld területeket találhassunk, itt is mindenki megkaphatja az áhított helyszínt.

Actor Hotel
Budapest pesti történelmi oldalán található. 30-200 fő számára alkalmas befogadóhely. A kéréseket minden szempontból teljesítik, bármi legyen is a pár kívánsága.

Adina Apartman Hotel
Családi hangulatot teremt a természetes fényeivel, hangulatos belső kerttel. Nászutasoknak külön lakosztályt lehet bérelni. 24 órás portaszolgálattal, fedett uszoda, pezsgőfürdő, gőzfürdő, szauna, fitnesz, mélygarázs, kontinentális büféreggeli szolgálja a vendégek kényelmét.

Gerbeaud Ház
Dísztermek és üveggel fedett felső udvar várja a vendégeket. Ajándék a háztól a pár részére elkészített esküvői torta és első házassági évfordulójukra várják őket egy kétszemélyes romantikus vacsorára.

Művész Étterem és Kávéház
A legszebb időket hozza vissza az étterem a belső kialakításával. A Vígszínház szomszédságában található. Tagolása miatt akár több rendezvény befogadására is alkalmas.

Udvarház Étterem
Hármashatárhegy tetején található, csodálatos zöld környezetben, egyedi kilátással. A rendezvény lebonyolításában segítenek az utolsó apró részletekig.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vendégajándék-köszönetajándék

A köszönetajándék egy olyan ajándéktárgy, mellyel az ifjú pár kedveskedik a násznépnek! Egy aranyos, kedves …

Hozzászólás