Kezdőlap / Hitel / CIB Bank, személyi kölcsön

CIB Bank, személyi kölcsön

A XXI. század emberére jellemző, hogy ilyen-olyan oknál fogva igénybe kell vennie különféle kölcsönöket, hiszen a mai bizonytalan világban közbejöhetnek váratlan események, kiadások, melyek nem hagynak más választást, gyorsan cselekedni kell. Erre az esetre mutatnak megoldást a bankok, mint például a CIB BANK személyi kölcsöne, melynek összege 200 ezer forinttól 3 millió forintig terjedhet, a futamidő személytől függő, 1 évtől 6 évig terjedhet, az ügyintézés pedig gyors, kényelmes és rugalmas. Azonban, mint minden pénzintézetnél itt vannak az igénylésnek különböző feltételei, valamint olyan dokumentumok melyek nélkül lehetetlen az ügyintézés. Alapfeltétel például, hogy a hiteligénylő állandó magyarországi lakcímmel rendelkezzen. Az életkori sajátosságok a következőképpen alakulnak: egyedi igénylő lehet a 25-65 év közötti személy, de ez alatt az életkor alatt, illetve 65 év felett adóstárs szükségeltetik. Alapkövetelményként említendő még meg az, hogy a hitelt igénylő legalább 12 hónapos, folyamatos munkaviszonnyal rendelkezzen, valamint a havi jövedelem legalább nettó 85.000 Ft kell, hogy legyen, de ugyanilyen lényeges, hogy ismert legyen mind a munkahelyi-, mind pedig a magántelefonszáma és az egyik legfontosabb: ne szerepeljen BAR listán, amely egyből kizárja Őt a hitel felvételének lehetősége alól.
Sajnos hazánkban egyre többen kerülnek ebbe a szituációba, hogy személyi kölcsönre van szükségük, azért is jók az ilyen pénzintézetek, ahol gyors- és rugalmas az ügyintézés. Ha az illető az adott feltételeknek megfelel, gyorsan és könnyen pénzhez juthat, ezzel is közelebb kerülve céljai megvalósításához.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vállalkozói hitel kezdőknek

A mai bizonytalan világban, amikor a munkaerőpiacon folyamatos leépülés tapasztalható egyre többen gondolkodnak abban a …

Leave a Reply