Kezdőlap / Üzlet / Vatera / Kik szoktak “vaterá”-zni?

Kik szoktak “vaterá”-zni?

Ha egy szóval kellene meghatározni, akkor azt kell mondani, hogy „mindenki”. Kortól, nemtől függetlenül, mindenki hasznos információt szerezhet, és nem utolsó sorban a számunkra szükséges terméket adhatjuk el, vagy vásárolhatjuk meg.

Mielőtt nyakunkba véve lábunkat elindulunk az üzleteket járni, érdemes körül nézni a vatera termékei között. Mert itt – sokak téves elgondolása szerint – nem csak használt termékeket, hanem új, és újszerű termékeket is találunk bőven. Nem ritkább esetben több százalékot is spórolhatunk az online vásárlás kedvezményeként.
Ha még nincs szándékunk konkrét áru beszerzésére, akkor is érdemes ellátogatni a vatera oldalára. Számtalan kategória van, és a részletes kereső alkalmazása segítségünkre lehet különböző szűrési feltételek beállítására. A böngészés alkalmával egy-egy kedvünkre való terméket elrakhatunk „aukció megfigyelés”-re, így a későbbiekben könnyedén visszakereshetjük.
Kivel nem fordult még elő, hogy ajándékba számára felesleges terméket kapott és kínos lett volna ezt bevallani? Ilyenkor kerülgetjük a lakásban egy ideig, aztán a gardrób aljában köt ki. Ha befér. Ilyenkor nagyon jó szolgálatot tesz a vatera, ahol a regisztrációt követően jó árat megjelölve, vagy 1 Ft-os aukciót indíthatunk. Az oldal üzemeltetői minden eshetőségre számítva, részletekbe menően ismerteti az aukciózás mikéntjét.
Eladásra kínálni csak a szabályzatban meghatározott termékeket szabad. Ellenkező esetben a portált üzemeltető eltávolítja a tiltott terméket, és a szabályzatban foglaltak szerint jár el.

Mire figyeljünk vásárláskor?

Ne sajnáljuk az időt, szánjunk rá pár percet és olvassuk el az eladó korábbi tranzakcióit követő értékeléseket! Ne kerülje el a figyelmünket, ha egy korábbi adás-vétel meghiúsult. Ezek az értékelések hasznos információval bírnak, így képet kapunk az aukciós partnerükről.

A szolgáltató a nyugodt vásárlás érdekében a bevezette hazai online aukciós piactéren az itt zajló elektronikus kereskedelem biztonságának növelése érdekeit szolgáló adatellenőrzést.
Ezen a regisztrációnál megadott telefonszám és bankszámlaszám ellenőrzést kell érteni. A piactér használat csak is ezen két adat valódiságának ellenőrzése után lehetséges. Vásárlók pedig kizárólag az ellenőrzött felhasználók lehetnek.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Eladás a Vaterán

Sokan csak vásárlási céllal használják a vaterát, de van otthon pár megunt, vagy már nem …

Hozzászólás