Kezdőlap / Üzlet / Vatera / Vaterázzunk mobilról!

Vaterázzunk mobilról!

Magyarország egyik legnagyobb online piactere, a Vatera már mobiltelefonról is elérhető. Így akár utazás közben lehetőség van vásárlásra, illetve eladása! Nyugodtan intézhetjük mindennapos dolgainkat, mégsem szalasztjuk el az áhított terméket. Nem kell feltétlenül otthon, vagy az irodában a számítógép mellett várni a lejárat idejét. Figyelemmel kísérhető a kiszemelt termék árának alakulása, és ha elérkezett a pillanat, akár rá is licitálhatunk.

A legújabb Vatera 2.0 alkalmazással a Vatera összes alapfunkciója használható. A mobiltelefonra kérhetünk kedvenc termékeinkről értesítést is. Ki ne tapasztalta volna, mennyi kérdést tesznek fel a vásárlók egy-egy termékről? Pozitívan hat, ha pillanatokon belül választ kaphatnak feltett kérdéseikre. Mobiltelefonunkról pillanatok alatt elintézhetjük levelezéseinket.
A megújult Vatera 2.0 alkalmazás legnagyobb előnye, hogy közvetlenül a mobilunkról, néhány lépésben feltölthetjük az eladásra kínált termékek fotóit.
Eladás: az Eladás menüpontot kiválasztva néhány egyszerű lépéssel feltölthető az előzőleg már mobiltelefonnal lefényképezett termék fotók. Itt kell megadni az aukció nevét, a termék leírását, majd egy gombnyomás és máris felkerül Magyarország legnagyobb elektronikus piacterére.
Értékelés: értékelhetjük lezárt tranzakcióinkat már mobiltelefonról is!
Egyenleg információ: a virtuális számlánkat bármikor megtekinthetjük. Ellenőrizhetjük a Vatera egyenlegét bárhonnan az alkalmazás segítségével. Így megkönnyíthetjük pénzügyeinek intézését.
Üzenetkezelés: az eddiginél egyszerűbben és átláthatóbb módon intézhetjük terméklapos levelezéseinket.
Összefoglalva az alkalmazás főbb funkcióit:
Bejelentkezés a Vatera fiókba,
Levelesláda: terméklapi levelezések kezelése, üzenetek küldése, mentése, fogadása,
Aukciótár: megfigyelt, licitált, saját aukciók kezelése, követése,
Keresés: a teljes Vatera kínálatában kulcsszó, kategóriák és egyéb keresési feltételek alapján,
Közösség: aukciók megosztása Facebook-on, Twitter-en és email-en keresztül,
Terméklapok megtekintése, képgaléria megjelenítése.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Eladás a Vaterán

Sokan csak vásárlási céllal használják a vaterát, de van otthon pár megunt, vagy már nem …

Hozzászólás