Kezdőlap / Üzlet / Vatera / Nőies dolog aukciózni?

Nőies dolog aukciózni?

Amikor pár évvel ezelőtt Magyarországon elindult a Vatera online aukciós oldal, főleg a baba-mama termékek cseréltek gazdát. Magától értetődött, hogy elsősorban az anyukák fedezték fel és használták előszeretettel ezt a lakásból, akár alvó baba mellől is indítható lehetőséget.
Ráadásul hazánkban hagyománya van annak, hogy a nők intézik a vásárlás nagy részét!
Így nem meglepő módon az óriási gyermekruha kínálat mellett a baba kellékek – kiságy, babakocsi, etetőszék, járóka cserélt gazdát. Hamarosan már a háztartási eszközök, szépségápolási és egyéb kisbútorok is bőséges kínálatával lehetett találkozni. Kétség kívül a nők körében használatosabb termékek voltak túlsúlyban.
A regisztrált felhasználók számának növekedésével egyenes arányban bővült a termékek kategóriája. Ma már gyakorlatilag bármit megtalálhatunk. A lakberendezési tárgyaktól kezdve egészen különböző műszaki berendezésig mindent. Új és használt termék egyaránt fellelhető a kínálatban.
Sokszor a meggondolatlanul megvásárolt, vagy ajándékba kapott, de sosem hordott, jó minőségű és márkájú ruháikat kínálják eladásra a hölgyek. Más esetben a saját készítésű portékából remélnek egy kis bevételt.

Ma már nem ritka, hogy egy-egy költözés miatt feleslegessé váló holmi itt jelenik meg a kínálatban – nem ritkán mélyen áron alul. De bőséges kínálatot találunk könyvekből, műszaki cikkekből – telefonok, számítógépek, hifi berendezések. A sok termék idecsábítja a vásárlót. Általánosságban elmondható, hogy egy sikeres vásárlás után, az elégedett vásárlók hamarosan eladóként térnek vissza. Sok esetben az árak összehasonlítása miatt idelátogatókból lesznek a későbbi vevők.

A kínálatot a környezetünkre gondolva is érdemes alaposan végigböngészni, hiszen a Vaterán rengeteg olyan apróság is megtalálható, amivel otthonunkat tehetjük barátságosabbá. Aki szeret okosan és kényelmesen vásárolni, annak egy próbát mindenképpen megér a dolog, aki pedig gyakorlott internetes vásárló, az egész biztos gyorsan megbarátkozik az aukciózás szabályaival is.
A leírtakat átgondolva valóban a nőkhöz közelebb áll az online aukciózás. De köztudott, hogy a nők legtöbbször kikérik a férfiak véleményét egy-egy műszaki berendezés vásárlása előtt – hogy mennyire hallgatnak rájuk, az már más kérdés.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Eladás a Vaterán

Sokan csak vásárlási céllal használják a vaterát, de van otthon pár megunt, vagy már nem …

Hozzászólás