Kezdőlap / Hitel / CIB személyi hitel

CIB személyi hitel

CIB SZEMÉLYI HITEL
Gyorsan, olcsón és hatékonyan

Mindenkivel megesik, hogy olyan váratlan kiadásokkal kell szembenéznie, amelyeket nem terveztek bele a családi költségvetésbe. Felmondta a szolgálatot a mosógép, hűtés helyett langyosodni kezdett a frigó, vagy meghibásodott az autó, sürgősen szerelőhöz kellene vinni, de a javítás ára már nem fér bele a háztartási büdzsénkbe.

Előfordul az is, hogy éppen most, amikor a családi kassza nem bírná el, vehetnénk meg engedményesen a már régen a nappaliba álmodott, gyönyörű kanapét, vagy kedvező áron cserélhetnénk újra és egészségesre a hálószobánk „leharcolt” matracát. Jó tudni, hogy az ilyen esetek sem megoldhatatlanok, van hová fordulni! Ilyen és hasonló pénzügyi megtorpanásokra adhat gyors megoldást a CIB Bank személyi kölcsöncsomagja. Bárkinek jól jöhet! Fedezet és akár kezes nélkül vehető fel 200 ezer és 3 millió forint közötti összeg, legalább 1, legfeljebb 6 éves futamidőre, és kizárólag az igénylőn múlik, milyen célra használja fel.

A CIB személyi kölcsön gyorsan és kényelmesen intézhető, akár online megoldással is. Ha például 300 000 forint személyi kölcsönt 72 hónapra (hat év) igényelünk, a havi törlesztő részlet 7591 forint. 800 000 forint kölcsön esetében, ugyancsak 72 havi törlesztéssel 20 241 forint a törlesztő részlet magassága, de ezek csupán irányadó példák, ugyanis mindenképpen a Teljes Hiteldíj Mutató függvénye. Az ügyfél hitelminősítését követően „A”, illetve „B” kategóriába sorolható a THM, ez pedig plusz-mínusz öt-hatszázaléknyi változás eredményez. Például 500 ezer személyi hitel felvételekor , 3 éves futamidővel a THM „A” minősítés eredménye esetén 27,07%, míg „B”eredményminősítésnél 32,19% .
A CIB Hitelfedezeti Védelem CIB Személyi Kölcsönhöz és CIB Gyorskölcsönhöz is igényelhető kiegészítő szolgáltatás. A szolgáltatás igénybevételével bankunk partnere megfizeti Ön helyett a hitel havi törlesztő részletét, illetve a teljes hiteltartozását, amennyiben a következő biztosítási esetek valamelyike bekövetkezik: munkanélküliség, keresőképtelenség, halál, rokkantság.
A kondíciókat és egyéb költségeket a mindenkori Személyi kölcsönre vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza! Érdemes megtekinteni, átgondolni, de legfőképpen más bankoknál is érdeklődni a lehetőségekről és esélyekről, hiszen nem kell mindjárt az első ajánlatnál leragadni, hiszen egy olyan döntés előtt, ami hosszú távú pénzügyi elkötelezettséget jelent a családnak, mindenképpen megéri alaposan utánajárni a kínálatnak, és átgondolni az esélyeket.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vállalkozói hitel kezdőknek

A mai bizonytalan világban, amikor a munkaerőpiacon folyamatos leépülés tapasztalható egyre többen gondolkodnak abban a …

Hozzászólás