Kezdőlap / Hitel / Online személyi kölcsön

Online személyi kölcsön

Az interneten böngészve számos oldallal találkozhatunk, ahol online hiteligénylést ajánlanak. Ha a feltételeket betöltjük, egyszerűen, különösebb fáradság nélkül juthatunk kölcsönhöz. Ügyeljünk azonban arra, hogy kikkel kötünk szerződést. Ezért mielőtt hirtelen felindulásból kitöltenénk egy igénylőlapot, alaposan nézzünk utána a cégnek, figyelmesen olvassunk el minden feltételt, járulékos költségeket. Nem biztos, hogy az a megfelelő, ahol a hitelkalkulátor a legkevesebb törlesztőrészletet mutatja. A sok közül íme két megbízható pénzintézet ajánlata.
Cofidis hitel: három lépésben történik a hiteligénylés. Először egy kérdőívet kell kitölteni, amely előzetes hitelbírálat. Ennek segítségével azonnal megtudhatjuk, hogy számíthatunk-e kölcsönre. Pozitív előminősítés után a hitelkérelmet a megadott adatokkal le kell tölteni a honlapról, de kérhető e-mailban, vagy postai úton is. A hiánytalan szerződéscsomag visszaérkezése után a végleges hitelbírálatot követően 2 munkanapon belül a pénzt számlára utalják. Feltételek: 18. életév betöltése, állandó magyarországi lakcím, rendszeres igazolható jövedelem, saját bankszámla és nem szerepelhet az igénylő KHR listán. Itt nincsenek rejtett költségek, akkora összeget adnak kézhez, amekkoráról a szerződés szól, a havi törlesztőrészlet sem változik, ezenkívül ingyenes előtörlesztés is lehetséges, ha gyorsabban szeretnénk visszafizetni az adósságot.
Cetelem hitel: a online űrlapot ki kell tölteni, kinyomtatni, és postán feladni a címükre. Pozitív hitelbírálat esetén 3 napon belül utalják a pénzt. Itt lehet választani forint, vagy euró alapú hitel között. Hitelfelvétel céljától függően különböző futamidejű, és összegű kölcsön igényelhető. Kezelési költségként 5%-ot számítanak fel. Feltételek: 20 év feletti kor, állandó lakcím, rendszeres jövedelem, vezetékes telefonon való elérhetőség, biztos munkahely. A havi törlesztőrészletek mindkét pénzintézetnél hasonlóak.
Kölcsön felvételére csak alapos, előrelátó, jól átgondolt mérlegelés után kerülhet sor. Veszélyeire ma már minden komoly hitelező felhívja a figyelmet.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vállalkozói hitel kezdőknek

A mai bizonytalan világban, amikor a munkaerőpiacon folyamatos leépülés tapasztalható egyre többen gondolkodnak abban a …

Hozzászólás