Kezdőlap / Önismeret / Agykontroll / Dr. Domján László – a magyar agykontrollért

Dr. Domján László – a magyar agykontrollért

Magyarországon az agykontroll immár több, mint 20 éves múlttal rendelkezik. Ezt a két évtizedet, az agykontroll itthoni népszerűsítését dr. Domján László orvosnak, reumatológusnak köszönhetjük. Ő volt az, aki az 1989-es agykontrollal történt találkozása után hazánkban is meghonosította José Silva módszerét.

Dr. Domján László 1953-ban született Budapesten. Orvosi tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végezte, ahol 1977-ben végzett. Később 23 évesen megnősült, azonban házassága nem működött úgy, ahogy kellett volna, így 1988-ban evlált feleségétől. Talán ez volt az a momentum, ez volt az a kudarc, amely egy évvel később az agykontrollal összehozta. 1989-be Genfben megismerkedett az agykontrollal és 1990-ben Silva könyvének magyarországi terjesztésével és népszerűsítésével kezdett el munkálkodni – mely Vitray Tamás televíziós megjelenése miatt akkoriban pillanatok allatt óriási siker lett.

Még ebben az évben kezdte el dr. Domján László és csapata az agykontroll tanítását, elindultak az első négynapos, hétvégi tanfolyamok. Azóta több tízezer magyar honfitársunkkal (felnőttekkel és gyerekekkel) ismertette meg Silva módszerével és változtatta meg egycsapásra életüket.

A 90-es évek óta dr. Domján László több kiadványt és könyvet is megjelentett az agykontroll tanításairól. Természetesen nem fordított hátat a klasszikus orvostudománynak sem, továbbra is tevékenykedik reumatológusként is, azonban többé kevésbé csak családját, barátait kezeli ily módon. A mai napig is Silva módszerének terjesztésével és népszerűsítésével foglalkozik leginkább, illetve a tanfolyamok szervezésénél és az oktatásnál is szervesen jelen van.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Relaxáció az agykontrollban

Bizonyára tapasztaltad már, hogy az álom és az ébrenlét határán lenni milyen kellemes és nyugodt …

1 hozzászólás

  1. Minden kedves Olvasónak üzenem, hogy nagyon “megéri” a tanfolyam, életem egyik legjobb döntése volt, hogy 2008-ban elvégeztem. Köszönöm!

Hozzászólás