Kezdőlap / Önismeret / Agykontroll / Egy agykontroll tanfolyam első élményei

Egy agykontroll tanfolyam első élményei

Az agykontroll alkalmazása során kapcsolatba kerülünk egy magasabb intelligenciával, egy erővel, mely eddig rejtve volt előttünk és mindez minket szolgál, értünk van. Félelmetes, amikor a módszer segítségével az ember rájön, hogy mindennek eddig is birtokában volt, valami miatt mégsem volt képes azt észrevenni és alkalmazni. Nevezhetjük ezt megvilágosodásnak, vagy akár bölcsességnek is, ez az erős hatalom mindig ott van az ember mellett, ha elsajátítja az agykontroll módszerét.

Ezen érzések egy agykontroll tanfolyamon is jelen vannak, melyek általában négy naposak. Eddig több millió ember tapasztalta már meg a módszer erejét, akik nemcsak elméjüket ismerték meg, hanem nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá is váltak.

A tanfolyam legelején egy másfél órás előadás van, amikor megismerkedhetünk az egész módszer lényegével, egy összefoglalást hallgathatunk meg. Ez alatt, illetve ez után is lehetőség van a tanulóknak egymást megismerniük, illetve az oktatóval is lehet beszélgetni. Ez azért is fontos, hiszen az agykontroll lényegéből adódóan az elfogadás, a görcsösség hiánya és a bizalom rendkívül fontos.

Ezek után már az első gyakorlatot el is kezdik gyakorolni, a feladat a meditálás. Segítő instrukciókkal, lassan az Alfa állapot elérése a cél. Érdekes, de a tanfolyamok során ez általában már az első alkalommal is sikerülni szokott a tanulók többségének.

A meditálás alapja az agykontrollnak. Ennek a szintnek az eléréséhez a legegyszerűbb egy olyan helyre képzelni magunkat, ahol a legnyugodtabban tudnánk pihenni. A meditáció segítségével és alkalmazásával megtanulhatjuk az elménket jobban kihasználni, azt különleges képességekre felhasználni.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Relaxáció az agykontrollban

Bizonyára tapasztaltad már, hogy az álom és az ébrenlét határán lenni milyen kellemes és nyugodt …

Leave a Reply