Kezdőlap / Önismeret / Agykontroll / Silva módszere

Silva módszere

José Silva, az agykontroll módszerének alapítója könyvében (‘Agykontroll Silva módszerével’) egyértelműen leírja, hogy az emberi agy olyan hihetetlen dolgokra is képes, melyeket egy egyszerű ember fel sem tud fogni. Ez a – módszer rajongói számára szinte Bibliának számító – könyv ezen képességeket mutatja be, és azokat a tanokat, módszereket, melyek segítségével bárki, akár otthon, egyedül is képes elsajátítani az agykontroll alapjait.

Silva életének nagy részében azt kutatta, hogy melyek azok a dogok, melyekre agyunk képes lehet, milyen dolgokra tudnánk azt megtanítani. Az álatala kidolgozott módszer segítségével bárki megtanulhatja, hogy hogyan szedje elő elfeledtnek hitt emlékeit, hogyan gyógyítsa meg elméjét és testét, hogyan könnyítsük meg a tanulást és hogyan hagyjuk el rossz szokásainkat. Ezen képességek mellékhatásaként jelentkező lelki békéről és harmóniáról már nem is beszélve.

Az agykontroll segítségével bárki irányíthatja életét! Silva kutatásai közben felhasználta mind a nyugati, és mind a keleti tanokat és módszereket, melyeket igyekezett beleépíteni a módszer szellemiségébe is – és az a gyakorlatokban is megjelenik.

A módszer azért is oly sikeres és izgalmas, mert számos példa mutatja, hogy bizony nem boszorkányság az egész és bárki képes megváltoztatni ily módon az életét. Számos olyan eset volt már az agykontrollosok történetében, akik letették a szemüvegüket, abbahagyták a dohányzást, vagy kigyógyították magukat a rákból az agykontroll segítségével. Midnennek alapja a meditáció. Silva úgy fejlesztette ki a módszert, hogy a relaxációra építve vegyük át testünk felett az irányítást, és kapcsoljuk agyunkat egy döbbenetesen magas fokozatra.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Relaxáció az agykontrollban

Bizonyára tapasztaltad már, hogy az álom és az ébrenlét határán lenni milyen kellemes és nyugodt …

Hozzászólás