Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Edzésterv a narancsbőr ellen

Edzésterv a narancsbőr ellen

Meg akarsz szabadulni a narancsbőrtől? Rengeteg módszert kipróbáltál már, de egyik sem segített igazán? Akkor próbáld ki az alábbi edzéstervet, és három hét alatt megszabadulhatsz a narancsbőrtől, ha kellően elszánt vagy. Tehát nem kell kétségbeesni, ha megjelennek azok a kis gödröcskék a testünkön, ugyanis legyőzhetjük őket. Ehhez célzott edzést kell latba vetni, és az étkezést is át kell alakítani, olyan étrendet kell összeállítani, ami bővelkedik a rostokban, serkentve az anyagcserét és a méregtelenítést. Azaz zöldségek, gyümölcsök álljanak az étkezés középpontjában, és igyunk meg legalább napi két liter vizet.
Emellett végezzünk feszesítő gyakorlatokat, hogy fokozzuk az étrend hatékonyságát. Az Achilles-gyakorlat során szükségünk lesz egy vastag könyvre, vagy egy lépcsőfokra. Álljunk a szélére, úgy, hogy a sarok lelóg róla, majd szorítsuk össze a fenekünket és feszítsük meg a hasat, a combot, a vádlit, és ezt tartsuk meg 20 másodpercig. Az egyik lábad sarkát engedd le a másikhoz, miközben azzal lábujjhegyre állsz, majd fordítva. Megkapaszkodva egyszerre mindkét lábbal is végezhetjük. Aztán háromszor az egyik, háromszor a másik lábbal ismételjünk, majd engedjük le mindkét lábunkat. Tízszer végezzük el (fokozatosan emelhetjük ennyire az ismétlésszámot).
A labdaszorítás a comb belső felét edzi. Egy 10-15 cm átmérőjű labdára van szükségünk hozzá. A feladat elvégzéséhez üljünk egy székre, a labdát rakjuk a térdek közé, és ezután össze kell nyomni a belső combbal, amilyen erősen csak tudjuk. 10 másodpercig kell szorítani, majd lazítás, majd ismétlés háromszor.
És végül fejezzük be lábemeléssel. A földön kinyújtott lábbal ülve, a bokát szorítsuk le a földre, majd először emeljük meg a jobb lábat, úgy hogy két kézzel fogjuk meg a bokát, a bal láb a talajon marad közben, a jobb lábat pedig húzzuk a váll felé. Majd vissza az alaphelyzetbe, és még 5 másodpercig szorítsd a bokát a földhöz, majd 5 másodpercig magunk felé, majd lassan tegyük le. A bal lábbal is hajtsuk végre a gyakorlatot, naponta háromszor.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás