Kezdőlap / Üzlet / Vatera / Eladó áruk a Vaterán

Eladó áruk a Vaterán

Bizonyára mindenkinek vannak feleslegessé vált dolgai,ruhái és egyebek.Vannak akik éveken át rakosgatják ide-oda a szekrényben őket,és vannak akik egyszerűen és gyorsan megszabadulnak tőlük,és ezzel még pénzt is keresnek.Ez utóbbiak kedvenc helye a Vatera.hu,az eladók és vevők legnagyobb online piactere.Az eladáshoz,előbb regisztrációra van szükség,és bankszámlaszám egyeztetésre,mivel itt a fizetések nem postai úton,és rózsaszín csekkes fizetéssel bonyolódnak le,hanem itt bankon keresztül átutalással.
Regisztráció után azonnal eladókká válhatunk,és kezdhetjük is a hirdetés megszerkesztését.Első lépésként címet adunk hirdetésünknek,majd kiválasztjuk a megfelelő kategóriát,ahova besorolható eladni kívánt termékünk.Ezután színt,méreteket,típust,fazont adunk meg,hogy minél áttekinthetőbb legyen az ajánlatunk.Majd képeket töltünk fel a hirdetéshez 1-8 db-ig. Ezután beírjuk az árat.Itt írhatunk kikiáltási,fix,és minimálárat is.És állíthatunk be egy általunk meghatározott licitlépcsőt is,és ennek függvényében fog növekedni a termékünk ára.
Ezt követően kiválasztjuk az árverés időtartamát,mely terjedhet 1 naptól egészen 3 hétig is.
Ezután kiválasztjuk a termék garanciális,vagy nem menüben a megfelelőt,beírjuk a áru helyét,és a fizetés módját,és a szállítás árát,mely mindig pontosan meg kell,hogy feleljen a jelenlegi postai díjszabásnak.Ha mindezzel készen vagyunk feladhatjuk a hirdetésünket,mely körülbelül 30 percen belül megfog jelenni a piactéren.
Hirdetésünket kiemelésekkel figyelemfelkeltőbbé tehetjük,persze ezen opciók igénybevétele díjköteles,mint ahogy a minimálár opció igénybevétele is.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Eladás a Vaterán

Sokan csak vásárlási céllal használják a vaterát, de van otthon pár megunt, vagy már nem …

Hozzászólás