Kezdőlap / Plasztika / Extrém kívánságok a plasztikai sebészetben

Extrém kívánságok a plasztikai sebészetben

Már szinte semmin nem lepődünk meg. Ha valaki arról beszél, hogy átszabatta az orrát, megnagyobbította a melleit nem újdonság számunkra.
A plasztikai sebészet területén azonban nem számít ritkaságnak, hogy a páciensek extrém kérésekkel fordulnak hozzájuk.
Már a XX. században is találkozhatunk furcsaságokkal, például amikor egy nő a lengőbordáit távolíttatta el, hogy sokkal karcsúbb legyen a dereka. Ezt a példát a későbbiekben színésznők és szépségkirálynők is követték.
Különböző kultúrákban nagy jelentőséget tulajdonítanak a szüzességnek, fontos, hogy a lány érintetlenül menjen férjhez, különben ez társadalmi retorziókhoz vezethet. Ezekben a társadalmakban nem számít újdonságnak a szűzhártya rekonstrukció, mely vagy a szűzhártya széleinek összevarrását jelenti, vagy a teljes pótlást.
A különböző science fiction filmekben látott idegen lények is példaképpé válthatnak, külsejük pedig áhított célként lebeghet a fanatikus rajongók előtt. Az USA-ban ennek hatására egy magyar orvos dolgozott ki eljárást arra, hogy az emberi fület saját porcával alakítsa a megfelelő formájúra.
Egy másik csoportot azok az emberek alkotnak, akik elégedetlenek a nemi szerveikkel, és a megoldásra csak a műtétet látják alkalmasnak.
A pénisz megnagyobbítását célzó beavatkozást helyi fagyasztás alatt végzi. Ennek során átvágják a medencéhez rögzítő szalagokat, melynek eredményeképpen fél – 6 centiméteres növekedés várható. A teljes gyógyulás ideje alatt az érintett területet súlyozni kell, hogy ne következzen be nem kívánt zsugorodás. Akik a pénisz vastagságát nem tartják kielégítőnek, több lehetőségük nyílik a megoldásra. A saját zsírszövettel történő feltöltés tartós eredményt hoz, azonban nem egyszeri beavatkozást igényel.
A nőknél kialakult hüvelyi változások – melynek oka lehet szülés, öregedés, hormonváltozás – esetén alkalmazott eljárás a hüvelyszűkítés. Ez egy gátmetszéshez hasonlóan ejtett bemetszés, melyet összevarrnak.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ránctalanítás szike nélkül

Thermage. Ez a szó takarja azt a technológiát, ami forradalmasítást jelent a ráncok eltüntetésében, illetve …

Hozzászólás