Kezdőlap / Plasztika / Fontos döntés

Fontos döntés

Sok olyan dolog van az életünkben ahol döntéseket kell hoznunk és ezeket a döntéseket különböző szempontok alapján szoktuk meghozni, ez is egy olyan dolog ahol dönteni kell méghozzá a lehető legjobban hiszen a testünkről van szó. A plasztikáztatás ma már egy teljesen elfogadott és hétköznapi dolognak számít, sokan úgy járnak arcplasztikára mint más ember a fodrászhoz, de arról még ők sem feledkeznek meg, hogy meg bízható szakember segítségét vegyék igénybe!
Véleményen szerint az a lehető legjobb, ha egy olyan ismerősünk tanácsa alapján választunk orvost
akinek már van tapasztalata ilyen téren és esetleg tud ajánlani sebészt.
Bizonyára el mondja, hogy mennyire elégedett és meg adja címét telefonszámát.
Abban az esetben ha esetleg sincsen ilyen ismerősünk akkor a különböző hirdetések és prospektusok alapján történik a választás. A lényeg az, hogy mindenképpen keressünk fel több sebészt is az adott területen. Mindenképpen megéri ha azt vesszük figyelembe, hogy mi a kívánt cél. A cél pedig a tökéletes munka. A vizsgálat általában nem drágább 3-4 ezer forintnál.
Amire figyelni kell az első találkozás alkalmával:
Fontos, hogy látunk-e valahol kifüggesztve sebész szakorvosi diplomát, ha esetleg nincsen kint a falon akkor nyugodtan tegyük fel a kérdést, hogy van-e.
A következő amit mindenképpen fontos megfigyelni, hogy az orvos figyel-e ránk meg felelően és van-e ideje velünk érdemben foglalkozni. Csak olyan sebészre szabad bízni az operációt aki türelmesen meg hallgat bennünket és ha esetleg felfedez valami hibát elképzelésünkben azt kijavítja. Fontos, hogy minden lehetséges szövődményről beszámoljon és minden kockázati tényezőre felhívja a figyelmünket. Ezen a vizsgálaton arról is pontos leírást kell kapnunk, hogy a műtétnek milyen lépései vannak és mi a várható eredmény. Fontos, hogy az orvos kérdez-e más betegségeinkről vagy esetleg gyógyszer érzékenységről. Mindez arra ad pontos választ, hogy az adott orvos mennyire körültekintő.
Ha esetleg módunkban áll meg nézni a várható eredményt az sokat segíthet el képzelésünk pontosságán, de ne felejtsük el, hogy ezek a fotók csak a műtét pontosítására alkalmasak nem garantálnak semmit. Ha ezek alapján sikerül kiszűrni a nekünk megfelelő klinikát és sebész szakorvost akkor már csak az időpontban kell meg állapodni!
De ne felejtsük el szem előtt tartani, hogy az ilyen beavatkozásnak mindig saját elhatározásnak kell lennie.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ránctalanítás szike nélkül

Thermage. Ez a szó takarja azt a technológiát, ami forradalmasítást jelent a ráncok eltüntetésében, illetve …

Leave a Reply