A tizennégy napos fogyókúra egy elég szigorú étrendet követő diéta, viszont a két hét alatt akár 10 kilót is le lehet vele adni, így mondható hatásosnak, érdemes valamilyen esemény, esetleg...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) 10 kg fogyás 2 hét alatt fórumhoz témák:
Aranyér tünetei
...hogy a fájdalom és a vérzés néhány nap alatt megszüntethető, a véralvadék pedig 4-6 hét alatt leapad és távozik. Kapcsolódó fórumok: fogkelés köldökgyulladás szívnagyobbodás tünetei agysorvadás tünetei szividegesség tünetei bélfertőzés...
Érdekel a cikk folytatása? »A gazdasági válság az Egyesült Államokban 1929-1933
...a keresletet, ami még jobban lenyomta az árakat. 1929. október 29-én, a „fekete kedden”, több mint tizenhat millió részvény cserélt gazdát a New York-i tőzsdén. Az árfolyam egyetlen hét alatt...
Érdekel a cikk folytatása? »A hüvelygomba
...megbetegedést okozta. Bizonyos nőkben, ha ismétlődően megjelenik a gomba, felmerülhet háttérben fennálló cukorbetegség gyanúja, amelyet az orvos ki kell, vizsgáltasson. Párod kezelése ugyanolyan fontos, hiszen nemi aktusok alkalmával könnyen visszafertőzhet....
Érdekel a cikk folytatása? »Erotika terhesség alatt
...alatti szex, de nem minden kismama vágyik rá. Sok várandós anyukával találkozhatunk, akiknek a szex iránti vágyuk terhességük alatt folyamatosan ingadozik. Nagyon sok anyuka úgy gondolja, hogy testtömegük gyarapodásával kényelmetlenné...
Érdekel a cikk folytatása? »Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?
...megvan, a cikk címe: „Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt”. Ahhoz, hogy meg tudja írni a cikket, fel kell szednie egy pasit, még aznap este, hogy lapzártáig, azaz...
Érdekel a cikk folytatása? »Lábgomba – az én történetem
Sokáig voltam abban a boldog tudatlan állapotban, amely révén halovány elképzelésem, tapasztalatom nem volt arról, hogy mi is az a gomba, pontosabban gombás fertőzés. A katonaság alatt sikerült először beleszaladnom...
Érdekel a cikk folytatása? »Az arcplasztikai műtét ideje
...műtétjeit „csak” helyi érzéstelenítésben szokás végezni, akkor ennek a gyakorlatnak jó oka lehet. Az orvos ugyanis tapasztalatból tudja, hogy a betegek sohasem panaszkodnak a helyi érzéstelenítésben végzett műtétek alatt, hiszen...
Érdekel a cikk folytatása? »Biztonságos otthon, nyaralás alatt
...is árulkodóak lehetnek. Ilyen lehet például a teli postaláda, a lehúzott redőny. Árulkodó jel lehet, hogy nincsen rendszeresen nyírva a fű, tehát látszik, hogy a tulajdonos ritkán van otthon. Ma...
Érdekel a cikk folytatása? »Különleges gondozást igénylő terhesség
...minél többet gondosan megválasztott testhelyzetben,főleg az utolsó hetekben.Az emésztési problémák elkerülése miatt együnk gyakrabban kis mennyiségű friss,nyers zöldséget,gyümölcsöt. Kapcsolódó fórumok: kézdagadás terhesség alatt terhesség alatti kézdagadás anyát kurom terhes kurvak...
Érdekel a cikk folytatása? »