Kezdőlap / A(z) 4 hét alatt 14 kg fórumtémák: (page 65)

A(z) 4 hét alatt 14 kg fórumhoz témák:

Mosonmagyaróvár

...Az oldalfalakban hét gótikus ülőfülke s a kapuőrség egykori őrszobái még ma is láthatók. Mars egykori hajléka az agrártudományok otthona és egyetemtörténeti, valamint a Hanság élővilágát és az ekék történetét...

Érdekel a cikk folytatása? »

Tejtermelődés

...érez a mellében, és méhösszehúzódásokat is tapasztal, amikor a tej elválasztódik. Ezek az érzések egy-két hét múlva rendszerint megszűnnek. Előfordulhat tejszivárgás olyan esetekben is, ami kor meghallod a baba sírását,...

Lézeres szeműtétem

...állapotban jelentkeztem be vizsgálatra a magánklinikára, ahol a magyar egészségügy valóságához szokott jómagam elámult a kedvességen a pontosságon az odafigyelésen, amit ott kaptam. Az elővizsgálat után két héttel már elő...

Aspektus

...Ezeket a módosulásokat az aspektus, azaz a fényszög jellege, és a bolygó mozgási sebessége határozza meg. Több, pontosan hét fényszöget, aspektust tudunk meghatározni, amikor nulla fokos állás van, azt együttállásnak...

Fogyókúrás akopunktúra

...napló átolvasásával ellenőrizte az eredményt. Ilyenkor lézeres akupunktúrával „rásegített” a beépített kis tűk hatásmechanizmusára is. A kilók hétről-hétre apadtak, az elégedettségem egyre nőtt. Kilenc hét után 17 kg mínuszt mutatott...

Friss fórum hozzászólások