Kezdőlap / A(z) hús puhítása szódabikarbóna fórumtémák: (page 21)

A(z) hús puhítása szódabikarbóna fórumhoz témák:


A szénhidrátok szerepe

...megállapították, hogy a makro- és mikroásványi anyagokban szegény ételeket ettek. Ezért megfontolandó az olyan diéta, amelyben túlsúlyban van a fehérje, különösen a hús. A túlzott húsfogyasztás valamennyi kultúrbetegség fő okozója....

Érdekel a cikk folytatása? »

Cézár saláta

...napraforgó olajat. A húst hagyjuk 10-05 percig pácolódni. Utána egy serpenyőbe pici olívaolajon pirítsuk meg gyorsan átsül mert a pác már meglazította a rostokat a húsban. Miután megpirult a a...

Érdekel a cikk folytatása? »

Bárányhúsos muszaka

Ezt az ételt kimondottan ünnepi fogásként, ínyenceknek tálalhatjuk fel. Nagyon sokan nem szeretik a padlizsánt, pedig nagyon egészséges. A bárányhús kevés zsírtartalma miatt ,könnyen emészthető, nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot,mivel a...

Érdekel a cikk folytatása? »

A D és E vitaminról

...őrleményeivel, a pékárukban nem jellemző jelenlétük. Azonban még megtalálhatók száraztésztákban, vajban és margarinfélékben, húsokban és húsipari termékekben, halakban, tejben és tojásban. A D-vitamin azonban legjobban a Napfény által képződik, kivéve...

Érdekel a cikk folytatása? »

Ananász

...ízletes aromát kölcsönöz az ételeknek. A termésében és szárában megtalálható egy ún. bromelain nevű enzim, mely segíti a szervezet számára a fehérjék (hús, sajt, tojás) lebontását. Ezért gyakran fogyasztják olyanok,...

Érdekel a cikk folytatása? »

Friss fórum hozzászólások