...citromlével belekeverjük, és takaréklángon fedő nélkül, kevergetve, 3 percig forraljuk, hogy a mártás besűrűsödjön. Végül a koriandert is beleszórjuk, és a halra öntve azonnal tálaljuk. Zöldséges, könnyed saláta illik hozzá....
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) szecsuáni mártás eredete fórumhoz témák:
Update 1 Salátamix feta-mártásban (33.40 mg koleszterin) recept
Hozzávalók: 1 közepes kígyóuborka 1 nagy kaliforniai pirospaprika 1 fehér paprika 2 nagy paradicsom 1 fej hagyma 1 gerezd fokhagyma Mártás hozzávalók: 1 kis fej lila hagyma 1/2 uborka 15...
Érdekel a cikk folytatása? »Lisztérzékenység
...mártás ugyanolyan finom rizzsel fogyasztva is, és így nem kell tartani a nem kívánt allergiás reakciótól sem. Ráadásul a rizs alapvetően egészséges tápanyag, és a nap folyamán hosszú időre energiával...
Érdekel a cikk folytatása? »Gyorséttermek kínálata
...kínálatban, amelyik előre és gyorsan elkészíthető. A klasszikus ma is a hamburger: a marhahúspogácsa két fél zsömle között. Hozzá tartozik két salátalevél, uborka, esetleg hagyma és valamilyen mártás. A hamburgernek...
Érdekel a cikk folytatása? »Ültetés előtt hagyjuk ülepedni a talajt!
A rebarbara kora tavasszal, meglehetősen nagy tömegű, vastag levélnyelet nevel, amelyből kitűnő mártás, kompót, leves, süteménytöltelék készíthető . Igénytelen és minden kertben termeszthetjük bár a nedves és félárnyékos teret jobban...
Érdekel a cikk folytatása? »Diétás marha (kínai étel) recept
Hozzávalók: -50 dkg hátszín vagy bélszín, -3 evõkanál szójamártás, -1 evõkanál ötfûszer-keverék, -1 evõkanál méz, -2 gerezd fokhagyma, -1 kávéskanál borecet; A mártáshoz: -3 evõkanál szójamártás, -1 evõkanál citromlé, -1...
Érdekel a cikk folytatása? »A medvehagymáról
...nagyon elterjedt, emellett rengeteg féle módon fogyaszthatjuk. Legegyszerűbb egy szelet vajas, vajkrémes, vagy zsíros kenyeret megszórni vele, de igen sokrétű a felhasználása. Elterjedt a medvehagyma-pesztó, mártás, a medvehagyma leves, főzeléknek...
Érdekel a cikk folytatása? »Hogyan segíthetünk, ha elsóztuk vagy túlédesítettük az ételt?
...• Édes ételek jobb ízűek lesznek, ha csipetnyi sót teszünk hozzá. Sós ételekhez és mártásokhoz viszont egy csipet cukrot adjunk. • Amelyik ételbe ecetet teszünk, legyen az hús, főzelék, saláta...
Érdekel a cikk folytatása? »Az olasz tonhalfasírt
Olaszországban a friss tonhal és a kardhal húsának keverékéből tipikus olasz fűszerezéssel a nálunk ismert fasírthoz hasonló húsos falatot készítenek. A gombócokat paradicsommártásban tálaljuk és tésztát kínálunk hozzá. A mártás...
Érdekel a cikk folytatása? »Húsos palacsinta
...köményt, majd ezt főzzük addig míg kész nem lesz a hús. Mártás: Kockára vágott vöröshagymát megpirítjuk adunk hozzá lisztet mintha rántást készítenénk, adunk még hozzá tejfölt, őrölt színes paprikát, majoránnát...
Érdekel a cikk folytatása? »