...emberekről, akik kockázatot vállaltak a saját boldogulásuk érdekében. Nem otthon üldögélő személyekről, akik mástól várták a megoldást, hanem az ország lakosságának azon részéről, akik a fizetésük jelentős részét adják oda...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) szeress most 2 évad 1 rész fórumhoz témák:
Tudatosuljon bennünk, hogy mennyi mindenünk van!
...egy barátja megkeresi Önt és megosztja Önnel bánatát. Mit mondana neki? Milyen biztató szavakat adna neki útravalóul? És most képzelje el azt, hogy Ön ez a barát. Saját magának mondja...
Érdekel a cikk folytatása? »Mi okozza az allergiát?
...orimmunoglobulinok (IgG, IgM, IgA, IgD), megvédenek és segítenek elpusztítani az idegen részecskéket a felületükre fűződve, ezáltal könnyebbé téve más immunsejteknek, hogy elpusztítsák azokat. Az allergiás ember kifejleszt egy specifikus típusú...
Érdekel a cikk folytatása? »Egyedül jöttek, együtt mennek
...Más részt viszont a tánctanulás egy közös feladat. Az hogy ezt hogyan sikerül kivitelezni, ki mennyire türelmes önmagával és a másikkal szemben, az sokat elárul az illetőről. Azoknak akiknek veszekedés...
Érdekel a cikk folytatása? »Lábgomba – az én történetem
...krém valamint egy általános fertőtlenítés után mindketten rövid idő alatt meg tudtunk gyógyulni olyan szintre, hogy most már nagyon nehezen jön elő a lábamon, aminek nagyon tudok örülni. Összegezve tehát...
Érdekel a cikk folytatása? »Az amerikaiak egyik kedvenc édessége: a palacsintatorta
...amerikai változatot, a Palacsintatortát fogom bemutatni. 12 db elkészítéséhez szükséges 2 tojás, egy evőkanál cukor, fél csipet só, 3 dl tej, 15 dkg liszt, 1 dl ásvány vagy szódavíz, kevéske...
Érdekel a cikk folytatása? »Elválási félelem
...meg „komolyabb” dolognak, mint a mama pár napos elutazását. A gyerek ugyanis nem tud különbséget tenni aközött, hogy valaki most nem áll a rendelkezésére, vagy soha többet nem tér vissza....
Érdekel a cikk folytatása? »Betty Goldrush: Rexi nyomozó és a rejtélyes szállítmány
...teljesen más beállítottságú volt. Benne viszont nagyapja természete lakozott így amikor nem tudták lebeszélni tervéről, kézbe kapta a naplót. Eddig eszébe sem jutott, hogy elolvassa vagy pedig halogatta, de most...
Érdekel a cikk folytatása? »Bocsánatkérés
...ajándékot is küldhet, például egy kaktuszt, amelyhez ezt a szöveget mellékeli: „Ennyire tüskés nem akartam lenni.”, vagy egy kilyukadt és összeesett lufit küld: „Én is így érzem most magam” üzenettel....
Érdekel a cikk folytatása? »Örökös fogyókúra
...engem ez nem zavar… Tényleg mindig hiszek magamban, hogy majd hétfőtől vagy 1-jétől minden megváltozik, elképzelem, ahogy lefogytam és majd dícsérnek, csodálkoznak rajtam. Amúgy ha egy kicsit belegondolunk, nem csak...
Érdekel a cikk folytatása? »