Kezdőlap / A(z) tejsz%C3%ADnhab%20fogyaszt%C3%A1s%20fogh%C3%BAz%C3%A1s%20ut%C3%A1n fórumtémák: (page 12)

A(z) tejsz%C3%ADnhab%20fogyaszt%C3%A1s%20fogh%C3%BAz%C3%A1s%20ut%C3%A1n fórumhoz témák:


Szagló szervünk: orrunk

...lehet az orr légzés gátoltságnak. Újszülöttek és csecsemőkorban a leggyakoribb oka az orrlégzési nehezítettségnek, orrdugulásnak, az orrgaratba kerülő anyatejes (tápszeres) – sokszor nyállal és emésztőenzimekkel keveredett – sűrű tejszerű váladék....

Érdekel a cikk folytatása? »

D-vitamin

...megfelelő mennyiségű napoztatással megakadályozható a kór kialakulása. A D- vitamin táplálék-forrása leginkább a tojássárgája, vaj, tejszín és a csukamájolaj, szardíniakonzerv, vitaminozott margarinok, csiperkegomba, zabpehely, búzacsíra, élesztő. Napi szükségletünk életkor függő,...

Érdekel a cikk folytatása? »

Gyümölcsös saláták

...cukorból és 1 citrom levéből öntetett készítünk, fahéjjal ízesítjük és ráöntjük a körtére. 30 percig pihentetjük. Kb. 20 dkg szőlőt megmosunk, a szőlőszemeket félbevágjuk és belekeverjük a körtébe. Tálaláskor tejszínhabbal...

Érdekel a cikk folytatása? »

Hűtőből az arcra

...húsz perc után ásványvízzel mossuk le. Hatékony szépítőszer a friss gyümölcsökből készült pakolás is. Ehhez bármilyen gyümölcsöt (narancs, alma, eper, körte, citrom stb.) turmixoljunk össze, keverjünk hozzá egy kis tejszínt,...

Érdekel a cikk folytatása? »

Indulhat a fogyókúra?

...ételek elkészítésének szabályait is ismernie kell. Főzési tanácsok fogyókúrázóknak. A burgonyapürét saját főzőlevével lazítsuk,majd tejszínnel tegyük finomabbá A húspogácsát (fasírozottat) túróval dúsítsuk A zsírosabb húst lesütéskor ásványvízzel locsoljuk. Salátaöntethez és...

Érdekel a cikk folytatása? »

Friss fórum hozzászólások