Kezdőlap / Szőrtelenítés / Gyerünk,szőrtelenítsünk!

Gyerünk,szőrtelenítsünk!

A tudomány fejlődésének köszönhetően ma már rengeteg lehetőség közül választhatunk annak érdekében,hogy a fránya szőrszálakat eltüntessük.Ezt akár otthon,de kozmetikusnál is elvégezhető ez az eljárás.
Most különféle módokat mutatok be melyekkel a makacs szőrszálak eltüntethetőek!
Fogjunk is hozzá gyorsan az ismertetéshez.
A borotva – gyors és fájdalommentes eljárás.A szőr eltávolításának a legegyszerűbb módja.Előnye a borotvának,hogy gyors-precíz szép eredményt érünk el vele.Viszont hátrányaként említsük meg,hogy a szőrszálak viszonylag hamar 1-4 nap alatt visszanőnek,és sajnos erősebbek is lesznek a kinövendő szálacskák.A legjobb ha zuhanyozás után csinálod mivel akkor kellően felpuhul a bőröd.
A másik mód a krémmel való szőrtelenítés:Ez a mód is gyors szőrtelenítés kategóriába tartozik,igaz nem olyan gyors mint a borotva.Szintén 1-4 napig tart a hatása.A krémet amit felviszünk az előírt időnél tovább ne tartsuk a bőrön,mivel kiütést is okozhat.Ezt jó tudni,de ezt a csomagoláson is feltüntetik.
Hideg vagy meleg gyanta:Ez gyors,de sajnos fájdalmas eljárás.Ha gyantáztatni szeretnél, nem kell feltétlenül kozmetikushoz menned, otthon is elvégezheted ezt a műveletet.A hideg gyantacsíkok,ezekkel csak annyi a dolgod, hogy simítsd a bőrödre, s rántsd le őket!
A gyantázás fájdalomszintjéről eltérőek a vélemények. Van, aki el sem tudja viselni, de van, aki akár el is tudna aludni közben, annyira nem érzi.
Epilátoros eljárás szintén gyors de fájdalmas eljárások közé sorolható.
A végleges szőrtelenítés is megtalálható a sorozatban.Igaz ez lassú és fájdalmas is.
De roppant hatásos eljárás.Bármelyik eljárást is alkalmazhatjuk,a makacs szőrszálak eltüntetésében.
Legyünk óvatosak és figyelmesek azonban az eljárások alatt.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Krémes szőrtelenítés

A krémes szőrtelenítés működése kémiai jellegű, így használat előtt allergiatesztet kell elvégezni. A krémben lévő …

Hozzászólás