Kezdőlap / Szőrtelenítés / Gyerünk,szőrtelenítsünk!

Gyerünk,szőrtelenítsünk!

A tudomány fejlődésének köszönhetően ma már rengeteg lehetőség közül választhatunk annak érdekében,hogy a fránya szőrszálakat eltüntessük.Ezt akár otthon,de kozmetikusnál is elvégezhető ez az eljárás.
Most különféle módokat mutatok be melyekkel a makacs szőrszálak eltüntethetőek!
Fogjunk is hozzá gyorsan az ismertetéshez.
A borotva – gyors és fájdalommentes eljárás.A szőr eltávolításának a legegyszerűbb módja.Előnye a borotvának,hogy gyors-precíz szép eredményt érünk el vele.Viszont hátrányaként említsük meg,hogy a szőrszálak viszonylag hamar 1-4 nap alatt visszanőnek,és sajnos erősebbek is lesznek a kinövendő szálacskák.A legjobb ha zuhanyozás után csinálod mivel akkor kellően felpuhul a bőröd.
A másik mód a krémmel való szőrtelenítés:Ez a mód is gyors szőrtelenítés kategóriába tartozik,igaz nem olyan gyors mint a borotva.Szintén 1-4 napig tart a hatása.A krémet amit felviszünk az előírt időnél tovább ne tartsuk a bőrön,mivel kiütést is okozhat.Ezt jó tudni,de ezt a csomagoláson is feltüntetik.
Hideg vagy meleg gyanta:Ez gyors,de sajnos fájdalmas eljárás.Ha gyantáztatni szeretnél, nem kell feltétlenül kozmetikushoz menned, otthon is elvégezheted ezt a műveletet.A hideg gyantacsíkok,ezekkel csak annyi a dolgod, hogy simítsd a bőrödre, s rántsd le őket!
A gyantázás fájdalomszintjéről eltérőek a vélemények. Van, aki el sem tudja viselni, de van, aki akár el is tudna aludni közben, annyira nem érzi.
Epilátoros eljárás szintén gyors de fájdalmas eljárások közé sorolható.
A végleges szőrtelenítés is megtalálható a sorozatban.Igaz ez lassú és fájdalmas is.
De roppant hatásos eljárás.Bármelyik eljárást is alkalmazhatjuk,a makacs szőrszálak eltüntetésében.
Legyünk óvatosak és figyelmesek azonban az eljárások alatt.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az arcszőrzet eltávolítása

A nemkívánatos arcszőrzet már nem csak a férfiak körében okoz gondot. Egyre több nő keresi …

Leave a Reply