Kezdőlap / Szőrtelenítés / Intim szőrtelenítés.

Intim szőrtelenítés.

Mindenki más okból borotválkozik manapság. Van, aki széptani okokból, de van, aki higénia miatt. Eddig a nőknél volt nyerő, de mára a legtöbb férfi is nekilát a szőrtelenítésnek. Döntse el minden nő maga, ez neki mennyire szexi. Személyszerit jobban szeretem, ha egy férfi szőrös, mert hát azért férfi nem? Vegyük sorra, tehát a szőrtelenítési formákat.

Borotva:
A nők 90%-a még mindig a borotva mellett teszi le a voksát.

Miért is jó a borotva? Gyors, fájdalommentes, használata egyszerű
Ez mind szép lenne, de vannak sajnos hátrányai is pl.: Apró szőrszálak már másnap megjelennek, érintésük durva és kellemetlen Újra kinövésük, legtöbbször viszketéssel jár. Sokszor elvágod magad. A szőr egyre erősebb lesz, és befelé nő.
Pár jó tanáccsal azért tudok neked szolgálni, ha még is ezt a fajta szőrtelenítést választod:
Mindig fürödj szőrtelenítés előtt, mert a meleg víz felpuhítja a kicsikéket, és könnyebben el tudod távolítani őket. Használj zselét, borotvahabot, tusfürdőt vagy akár szappant, a lényeg hogy szárazon soha ne láss neki. Hidratálj! Ez nagyon fontos, a legjobb a hintőpor.
Selymes csak akkor lesz a bőröd, ha lefelé vagy keresztbe borotválkozol.
Most jöhet egy-két INTŐ tanács: Soha ne bátyád, vagy apukád borotvájával állj neki, használj kifejezetten nőknek való borotvát. Ne borotválkozz mindennap, könnyebben kipattogsz, ha teheted 4-5, naponta borotválkozz.

Gyanta:
Egy fokkal jobb választás.

Miért is jó? Tovább tart akár 3-4 hétig is. Mivel hatása ilyen sokáig tart, vonzóvá teszi azt az embert, aki folyamatos nemi életet él.
Mint minden másnak, sajnos ennek is vannak hátrányai: Elsőre nagyon fáj. Hosszú ideig tart az előkészület, és maga a folyamat is. Utána a gyanta eltávolítása is külön technikát követel.
Jó tanáccsal itt is tudok szolgálni. A jó öreg hintőport itt is alkalmazd, jobban fog rá a gyanta. Elsőre semmiképpen se állj neki otthon a fürdőszobádban, jobb, ha kozmetikushoz mész és elsajátítod, hogyan is kell ezt csinálni valójában. Ha már eléggé beletanultál, és elég merész vagy hogy otthon is alkalmazd a gyantázást, mindig feszítsd meg a bőröd ez csökkenti a fájdalmadat. Hidratálj! Ez itt is nagyon fontos.

Epilátor
A legjobb megoldás. Főleg szégyenlősöknek, és lustáknak. :)

Miért is jó? Takarékos, egyszer megveszed és kész. Nem égeted, vágod el magad. Nem kell se borotvahab, se gyanta.
A „tökéletesség” ellenére neki is vannak hátrányai: Az epilátor is kitépi szálakat tövestül, ami valljuk be nem kellemes.
Pár jó tanács: Ne ijedj meg, elsőre fájni fog, de hamar hozzászoksz. Jegeld a felületet, fagyi, zöldséges zacskó, jégakku. Itt, is mint a gyantánál, feszítsd ki a bőrt. Ne húzd, hanem csak érintsd oda – oda a felületre így kevésbé fáj. Hidratálj! Ahogy az összesnél

Remélem tudtam adni pár jó tanácsot, és talán olyat is amit eddig nem tudtál. Köszönöm figyelmed. Adrienne.

Ezt mindenképpen olvasd el!

8 tipp az eplilátor használatához

Az epilálás bár elsőre kicsit ijesztő, és jobban is fáj mint a gyantázás, több pozitív …

Hozzászólás