Kezdőlap / Szőrtelenítés / Intim szőrtelenítés.

Intim szőrtelenítés.

Mindenki más okból borotválkozik manapság. Van, aki széptani okokból, de van, aki higénia miatt. Eddig a nőknél volt nyerő, de mára a legtöbb férfi is nekilát a szőrtelenítésnek. Döntse el minden nő maga, ez neki mennyire szexi. Személyszerit jobban szeretem, ha egy férfi szőrös, mert hát azért férfi nem? Vegyük sorra, tehát a szőrtelenítési formákat.

Borotva:
A nők 90%-a még mindig a borotva mellett teszi le a voksát.

Miért is jó a borotva? Gyors, fájdalommentes, használata egyszerű
Ez mind szép lenne, de vannak sajnos hátrányai is pl.: Apró szőrszálak már másnap megjelennek, érintésük durva és kellemetlen Újra kinövésük, legtöbbször viszketéssel jár. Sokszor elvágod magad. A szőr egyre erősebb lesz, és befelé nő.
Pár jó tanáccsal azért tudok neked szolgálni, ha még is ezt a fajta szőrtelenítést választod:
Mindig fürödj szőrtelenítés előtt, mert a meleg víz felpuhítja a kicsikéket, és könnyebben el tudod távolítani őket. Használj zselét, borotvahabot, tusfürdőt vagy akár szappant, a lényeg hogy szárazon soha ne láss neki. Hidratálj! Ez nagyon fontos, a legjobb a hintőpor.
Selymes csak akkor lesz a bőröd, ha lefelé vagy keresztbe borotválkozol.
Most jöhet egy-két INTŐ tanács: Soha ne bátyád, vagy apukád borotvájával állj neki, használj kifejezetten nőknek való borotvát. Ne borotválkozz mindennap, könnyebben kipattogsz, ha teheted 4-5, naponta borotválkozz.

Gyanta:
Egy fokkal jobb választás.

Miért is jó? Tovább tart akár 3-4 hétig is. Mivel hatása ilyen sokáig tart, vonzóvá teszi azt az embert, aki folyamatos nemi életet él.
Mint minden másnak, sajnos ennek is vannak hátrányai: Elsőre nagyon fáj. Hosszú ideig tart az előkészület, és maga a folyamat is. Utána a gyanta eltávolítása is külön technikát követel.
Jó tanáccsal itt is tudok szolgálni. A jó öreg hintőport itt is alkalmazd, jobban fog rá a gyanta. Elsőre semmiképpen se állj neki otthon a fürdőszobádban, jobb, ha kozmetikushoz mész és elsajátítod, hogyan is kell ezt csinálni valójában. Ha már eléggé beletanultál, és elég merész vagy hogy otthon is alkalmazd a gyantázást, mindig feszítsd meg a bőröd ez csökkenti a fájdalmadat. Hidratálj! Ez itt is nagyon fontos.

Epilátor
A legjobb megoldás. Főleg szégyenlősöknek, és lustáknak. :)

Miért is jó? Takarékos, egyszer megveszed és kész. Nem égeted, vágod el magad. Nem kell se borotvahab, se gyanta.
A „tökéletesség” ellenére neki is vannak hátrányai: Az epilátor is kitépi szálakat tövestül, ami valljuk be nem kellemes.
Pár jó tanács: Ne ijedj meg, elsőre fájni fog, de hamar hozzászoksz. Jegeld a felületet, fagyi, zöldséges zacskó, jégakku. Itt, is mint a gyantánál, feszítsd ki a bőrt. Ne húzd, hanem csak érintsd oda – oda a felületre így kevésbé fáj. Hidratálj! Ahogy az összesnél

Remélem tudtam adni pár jó tanácsot, és talán olyat is amit eddig nem tudtál. Köszönöm figyelmed. Adrienne.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az arcszőrzet eltávolítása

A nemkívánatos arcszőrzet már nem csak a férfiak körében okoz gondot. Egyre több nő keresi …

Hozzászólás