Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Gyógyít, fogyaszt – biorezonancia

Gyógyít, fogyaszt – biorezonancia

Aki ismeri azt a fogalmat, hogy alternatív gyógymód, az már egy fokkal közelebb áll valami olyanhoz, amit akár ki is lehet próbálni.
Sokan vannak, akik megrémülnek az orvosoktól, akiknek olyan sok sikertelen próbálkozásuk volt már, hogy valami olyanra vágynak, ahol más szabályok vannak, ahol a probléma mélyére lehet hatolni, ahol felcsillan a lehetőség esélye.
A túlsúly nem csak esztétikai, hanem egészségi probléma is lehet. Minél tovább áll fenn ez az áldatlan állapot, annál nehezebb annak leküzdése.

Olyan sok megoldás létezik súlyproblémákra még az ún. alternatív módszerek között is, hogy igazán nehéz lehet dönteni, melyiket próbálja ki. Nem tudhatja információ nélkül, hogy melyik lehet az igazi, mert ugye itt van a biorezonancia, a homeopátia, vagy a választerápia, esetleg a kineziológia.

Válasszunk most egyet ebből a nagy kalapból. Legyen ez most a biorezonancia.
A különböző testrészeinkre helyezett fém lapok segítségével a hozzánk csatlakoztatott gép ki tudja javítani szervezetünk, szerveink nem megfelelő rezgését. A sejtek információcseréjén alapuló gyógymód hatékonyan segít a méregtelenítésben, a salaktalanításban. Fel tuja gyorsítani az anyagcserét, és a zsírégetést is. Ez egy olyan folyamat, egy olyan láncolat, mely a legtermészetesebb útja az egészséges súlyvesztésnek.

Meg kell találni szervezetünkben a „hibát”. Ez azt jelenti, hogy a kiindulópont lehet a gondolkodásunk, egy rossz beidegződés, amitől valahol a szervezetünkben megváltozott a rezgés. Az, hogy valahol eltért szervezetünk a normális, az egészséges értéktől, hosszabb idő alatt fizikai tünetet képez a testünkben. Ennek helyreállítása az elsődleges lépés. Így épül fel ez a bonyolultnak tetsző gyógyulási sor, melynek hatásaképpen mi magunk fogyunk.

Vannak azonban alapvető szabályok, melyeket jó, ha betartunk, ha sikeres kúrát szeretnénk zárni.
Mint minden esetben, a rendszeresség és a sok folyadék bevitele alapvető, és elengedhetetlen kelléke ennek a fogyókúrás módszernek is.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás