Gyopárosfürdő

Az Alföld Gyöngye, Gyopárosfürdő Békés megyében, Orosházától három kilométer távolságra található. Közel hat hektár területen helyezkedik el egy hármas tagozódású tórendszer.
A középső tórendszerhez kapcsolódik a fürdő komplexum, amelyben gyógyászati, wellness, szauna élményfürdő található közel 3000 négyzetméteren, a fürdő négycsillagos minősítéssel rendelkezik.

Gyopárosfürdő vizét 1999-ben nyilvánították gyógyvízzé. Azóta „A” kategóriás gyógyfürdőként működik és elsősorban mozgásszervi valamint reumatikus betegségek gyógyítását végzik itt.
Az év minden napján nyitva tartó fürdő komplexum 3 kültéri és 4 beltéri vízforgatásos medencével, 2 db óriáscsúszdával, vízi élményelemekkel, fitnesz teremmel, konferenciateremmel, étteremmel várja a kedves vendégeket.
Az élményfürdő egyik különleges helyisége a szaunapark, ahol 8 kabinban 6 fajta különböző szaunatípussal állnak a vendégek rendelkezésére.
Mindezt kiegészíti egy majd 3000 négyzetméteres füves park amelyben megtalálhatók a klasszikus medencék, illetve található a parkban egy fedetlen uszoda is.
A fürdő komplexumhoz tartozik kemping is.
A tó partján terül el egy ősfás park, ahol kellemes sétákat lehet tenni.
Mind a strand területén, mind pedig a közeli városban, ahová sétálva is kényelmesen el lehet jutni számos program várja az érdeklődőket egész nyáron.
Gyopárosfürdőn kerül rendszeresen megrendezésre a nemzetközi Alföld kupa Hajómodellező verseny, a nemzetközi Kenyérünnep
Rendszeres hagyományőrző programok várják az érdeklődőket a közeli Gellért-egyházán is.
A horgászat szerelmeseinek is lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra,

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miskolc-Tapolca kikapcsolódni vágyóknak

A Miskolc-Tapolcán található park rengeteg kikapcsolódási lehetőséget nyújt az oda látogatóknak. A park hatalmas területen …

Leave a Reply