Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Gyors, biztonságos fogyás

Gyors, biztonságos fogyás

A fogyókúrák kudarcáért az elégtelen fogyás és a fogyási folyamat rettegett megtorpanása okolható.
A zsírégető program összeállításából adódóan legyőzi ezeket az akadályokat. Pácienseink a gyors zsírégető program első tizennégy napja során akár 8,5 kg súlycsökkenést is elértek. 78%-uk pedig megtartotta új testsúlyát
(vagy még többet adott le) a súlyfenntartó program követése során, és összesen 15,5 kg-ot fogyott a teljes ciklus ismétlésével (még két hét gyors zsírégető program és két hét súlyfenntartó program). Jelentős súlycsökkenést nemcsak a fiatal és aktív kísérleti alanyoknál figyelhettem meg, hanem minden korosztályban. A legfontosabb sikertényező a program pontos betartása és a kísértésnek való ellenállás.
Ha alkalmanként csak két hétig követi a gyors zsírégető programot, rá fog jönni, hogy ez egyáltalán nem nehéz.
Számos táplálkozási szakértő maximum heti 0,45 kg súlycsökkenést javasol, ami éves szinten 23,6 kg fogyást eredményez. Ez irreális cél a sok millió túlsúlyos ember esetében, akik számára fontos a gyorsabb visszajelzés, ha hosszú távon is a zsírmentes jövő felé vezető útra szeretnének rátérni. Az, hogy egy év múlva már karcsúak lesznek, sovány vigasz a mindössze 3 hónapnyi távolságra lévő esküvő, nyaralás vagy egyéb esemény által indokolt sikeres fogyókúrával szemben.
A gyors súlycsökkenést gyakran ellenzik – többnyire vízveszteségnek tulajdonítják, ami gyorsan visszajön a normál étkezési szokásokhoz történő visszatéréskor.
Arra is hivatkoznak, hogy nem biztonságos, és az izomszövet sorvadásához vezethet. Ha ez az elfogadott vélemény, vajon miért állítottam össze olyan zsírégető programot, ami már az első két hét alatt akár 8,5 kg fogyást
eredményez, és hasonló súlycsökkenéshez vezet a program további hetei során is?
A zsírégető program valójában leolvasztja a testünkön felhalmozódott felesleges zsírt.
A szervezet természetesen veszít némi folyadékot a zsírégetés kezdeti szakaszában, de semmi esetre sem csupán ez felelős a gyors súlycsökkenésért.
Pácienseink egytől egyig napi nyolc nagy pohár vizet ittak, és egyiküknél sem lépett fel veseelégtelenség vagy kiszáradás.
A zsírégető programban szereplő ételkombinációk gyorsabb zsírégetésre, nem pedig az izomszövet megtámadására ösztönzik a szervezetet.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

1 hozzászólás

  1. Mudri Krisztina

    hol lehet erről a módszerről bővebben hallani/olvasni?

Hozzászólás