Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Ha esküvő, akkor Egri Korona Borház

Ha esküvő, akkor Egri Korona Borház

Az Egri Korona Borház és Borfalu Budapesttől mindössze másfél órás autókázásra van, egy kétszázhetven hektáros szőlőbirtok közepén, az egerszalóki hőforrás és a Demjéni Gyógyfürdő szomszédságában található.
Esküvői rendezvények kiváló helyszínéül szolgál, egy helyen megoldható a szállás, a szabadtéri vendégfogadás, a polgári esküvő és a gálavacsora. Barátságos, gyönyörű környezetben várják az oda látogatókat.
Esetelgesen még egy nyaralást is be lehet iktatni, esetleg szolgálhat a nászút helyszínééül is, mivel a Demjéni Gyógyfürdő kiváló lehetőséget nyújt a lagzi utáni ellazulásra. És mindössze 2,5 km-re található a Borháztól.
A Borház előtti 200 férőhelyes, fedett szabadtéri teraszon történik a polgári esküvő és a vendégek fogadása, mely már önmagában gyönyörű látványt nyújt az oda érkezőknek!
U alakú ültetés megoldott az étkezőben, valamint tánctér és a zenészek színpada is rendelkezésre áll a helységben.
Légkondícionált szobák biztosítják a hőségben a hűsölést, valamint park, a sétára vágyók örömét elégíti ki. 12 vendégházat találhatunk itt, 24 szobával, vagyis a messziről érkezők és a kisgyerekes családok meg tudnak pihenni a lagzi végén. Egy szobában akár 4 fő is kényelmesen elfér, ezért 96 személyt tudnak biztonságosan és kényelmesen elhelyezni.
Az esküvő szempontjából nagyon fontos dolog, hogy a parkolás is megoldott a borászat területén.
Az esküvőkön túl diplomaosztókat, szülinapi bulikat és akár a leány-és legénybúcsúztatót is lehet ide szervezni erre a csodálatos helyre.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A tökéletes menyasszonyi ruha

A nagy nap egyik legfontosabb részlete a menyasszonyi ruha. Minden nő álma egyszer egy hófehér …

Leave a Reply